Kısmetse Olur 28 Aralık bölümünde neler yaşanacak?

Güncelleme Tarihi:

Kısmetse Olur 28 Aralık bölümünde neler yaşanacak
Oluşturulma Tarihi: Aralık 28, 2016 11:22

Kısmetse Olur sürprizli yeni bölümleriyle adından söz ettirmeye devam ediyor. Sevilen evlilik programının dünkü bölümünde Hazal Babalık, eve konuk olarak girdi, Semih Öztürk ile ilgili şaşırtıcı suçlamalarda bulundu. Kısmetse Olur 28. bölümünde ise yine bol tartışma ve şaşırtıcı yakınlaşmalar vardı. Peki, hangi çift arasında kriz çıktı. İşte, Kısmetse Olur 28 Aralık bölümünün en çarpıcı gelişmeleri!

Haberin Devamı

Kısmetse Olur'un dün yayınlanan bölümünde Hazal Babalık sürprizi yaşandı. Evden ayrılışı bir hayli olaylı olan ve sonrasında yaşananlarla da sık sık gündeme gelen Hazal Babalık, Semih Öztürk ile ilgili şaşırtıcı suçlamalarda bulundu. Kısmetse Olur'un dünkü bölümünün hemen ardından yayınlanan yeni fragmanda yine çok konuşulacak gelişmelerin sinyalini verdi. İşte, son bölümde yaşananlar, Kısmetse Olur 28 Aralık fragmanı!

Yaşadığı acıları gözyaşları içinde arkadaşlarıyla paylaşan Hazal, izleyenleri de oldukça duygusallaştırdı. Semih ile her şeyin bittiğinden bahseden Hazal'a bir şokta Gamze'den geldi. Gamze'nin Semih ile ilgili yaptığı itiraflar Hazal'ı iyice çileden çıkarttı. Yayınlanan 317. bölüm fragmanında ise Adnan ve Didem arasında kriz yaşanıyor. İşte, Kısmetse Olur yeni bölüm fragmanı ve detaylar.

Haberin Devamı

Birkaç hafta eve veda eden ancak Semih Kurtulmuş ile yaşadığı kriz nedeniyle Kısmetse Olur’a sık sık konu olan ve programda adı geçen Hazal Babalık, Kısmetse Olur’un dünkü bölümünde haklarındaki iddiaları yanıtladı. Daha önce de Instagram hesabından bir paylaşımda bulunan gelin adayı anlattıkça hem ağladı, hem ağlattı. Kısmetse Olur 28 Aralık fragmanında ise sürpriz yakınlaşmalar dikkat çekerken Adnan ve Didem arasında yeni bir kriz çıktığı göze çarpıyor. Ünal, Sibel'e mi talip olacak? Kırmızı odada neler yaşanacak? Didem ve Adnan arasında kriz yaratan olay ne? İşte, metse Olur 28 Aralık fragmanı!

Haberin Devamı

SÜRPRİZLER BİTMİYOR

Olayların ve sürprizlerin bitmek bilmediği Kısmetse Olur’un dünkü bölümünde büyük bir sürpriz yaşandı. Programda tanınan bir isim gelin adayı olarak giriş yaptı. Daha önce katıldığı bir moda programıyla adından söz ettiren Tuğçe Ergişi, Kısmetse Olur’a gelin adayı olarak giriş yaptı. Daha önce “İşte Benim Stilim” gibi birçok stil yarışmasında boy gösteren Tuğçe Ergişi, ilk bölümden aday olduğu ismi açıklayarak hem ekran başındakileri hem de adayları şaşırttı. Tuğçe Ergişi, evin popüler damat adaylarından Gökhan Sara’ya aday olarak geldiğini açıkladı. Bu açıklama evdeki dengelerin değişeceğinin sinyalini verdi. Gökhan Sara, bir süredir Rabia ile ilişki içerisindeydi ancak sık sık tartışma yaşayan ikili, kesin bir şekilde damat adayının isteğiyle yollarını ayırmıştı. Gökhan Sara ve Tuğçe Ergişi arasındaki ilişkinin nasıl şekilleneceği Kısmetse Olur’un önümüzdeki hafta yayınlanacak olan bölümlerinde belli olacak.

 

BAKMADAN GEÇME!