Kısmetse Olur 18 Şubat bölümünde neler olacak? Haftan finali fragmanında şok itiraf

Güncelleme Tarihi:

Kısmetse Olur 18 Şubat bölümünde neler olacak Haftan finali fragmanında şok itiraf
Oluşturulma Tarihi: Şubat 17, 2017 17:07

Kısmetse Olur 18 Şubat bölümü merakla beklenirken haftanın finali fragmanı Kanal D'nin internet sitesi üzerinden yayınlandı. 19 Şubat Pazar günü ekranlara gelecek olan Kısmetse Olur haftanın finali fragmanına Gözde’nin itirafı damga vurdu. Peki, eleme bölümünde başka neler yaşanacak? İşte, Kısmetse Olur 18 Şubat bölümünde yaşanacaklar ve haftanın finali fragmanı!

Haberin Devamı

Bir haftayı daha geride bırakan Kısmetse Olur yeni bölümleriyle dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. Neredeyse her gün başka bir sürprizle izleyici karşısına çıkan Kısmetse Olur'un hem 18 Şubat fragmanı hem de haftanın finali fragmanı yayınlandı. Peki, yarın bölümde neler olacak? Haftanın finali fragmanında neler oluyor? Hangi gelin adayından sürpriz bir itiraf gelecek? Popüler gelin adaylarından Sibel'i çıldırtan şey ne? İşte, Kısmetse Olur'dan son gelişmeler!

 

Haberin Devamı

Hafta içerisinde yaşananların perde arkasının adaylara yansıtıldığı Kısmetse Olur haftanın finali fragmanında yine seslerin yükseldiği dikkat çekerken; gelin adayı Gözde’nin itirafı kafalarda soru işareti bıraktı. Ünal’ın tavırlarından rahatsız olduğunu dile getiren gelin adayı, üstü kapalı bir şekilde başka bir damat adayının aklında olduğunu açıkladı. Peki, haftanın finali fragmanında dikkat çeker diğer ayrıntılar neler? Gözde’nin aklındaki diğer isim kim? Kısmetse Olur haftanın finali bölümüyle Pazar 23.30'da Kanal D'de!

Haberin Devamı

Kısmetse Olur 19 Şubat Pazar 2017'de yayınlanacak olan haftanın finali fragmanında, Gözde'nin itirafı ortalığı karıştıracak! Gözde, Ünal'ın tavırlarından dolayı ondan uzaklaşıp başka bir adaya yönelmeyi düşündüğünü itiraf ediyor! Ünal büyük bir şok yaşıyor! Peki Gözde'nin gönlünde yatan o aday kim?

Kısmetse Olur'a Akın'a talip olarak gelen Tuğçe Yılmaz'ın sürekli Gökhan hakkında konuşması evde büyük yankı uyandırıyor. Geldiği ilk gün Gökhan hakkında "Çapkın" imalarında bulunması Sibel'in dikkatini çekmişti. Bunun üzerine Sibel'le ters düşen ve tartışan Tuğçe, evde başka bir algı mı yaratmak istiyor? Sibel, Tuğçe'nin dilinde sürekli Gökhan'ın olmasından rahatsızlık duyuyor ve sonunda ona dersini veriyor! Sibel, Tuğçe'nin Kısmetse Olur'a tamamen kendini göstermek için geldiğini ve aslında Akın'a ilgisi olmadığını da daha önceki bölümlerde dile getirmişti... Peki Tuğçe'nin asıl amacı ne?
Gözde'nin aklındaki asıl aday kim?

Haberin Devamı

Öte yandan Ünal'la tanıma yoluna giren ve günlerdir sıkıntılı bir ilişki içinde olan Gözde, onun tavırlarından dolayı sessiz kalıp içine attığını ancak böyle davranarak başka adaylara yönelebileceğini itiraf etti! Gözde, aslında Ünal yerine başka bir adaydan mı hoşlanıyor? Gözde'nin ilgilendiği o aday kim? Ünal, Gözde'nin bu sözlerinden sonra ne yapacak?

 

BAKMADAN GEÇME!