Kısmetse Olur'da gizemli çiçek krizi - Gözde Bozacı kimdir?

Güncelleme Tarihi:

Kısmetse Olurda gizemli çiçek krizi - Gözde Bozacı kimdir
Oluşturulma Tarihi: Ocak 18, 2017 09:17

Kısmetse Olur yepyeni bölümleriyle adından söz ettirmeye devam ediyor. Kanal D'nin sevilen evlilik programının bugünkü bölümünde Gözde Bozacı ve Berker arasında kriz çıkacak. Eve giren gizemli çiçeklere sinirlenen Berker, hem ekran başındakileri hem de evdeki diğer adayları şaşırtıcı tepkiler verecek. Peki, evde tartışma çıkaran çiçekler kimden geldi? Gözde Bozacı kimdir? İşte, Kısmetse Olur 18 Ocak bölümünden detaylar!

Haberin Devamı

Kısmetse Olur 18 Ocak bölüm fragmanına damga vuran isimler Gözde Bozacı ve Berker oldu. Yeni bölümde eve giren gizemli çiçekler, kriz yaratacak. Berker ve Gözde arasında soğuk rüzgarlar esecek. Gözde'ye gelen sürpriz çiçek, Berker'i adeta çileden çıkaracak. Sürpriz çiçeklerin kimden bugünkü bölümde netleşecek. Peki, Gözde Bozacı kimdir? 

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI

Kısmetse Olur'un dünkü bölümüne yeni adaylar damga vurdu. Kanal D ekranlarının herkes tarafından ilgiyle takip edilen ve sevilen evlilik programı Kısmetse Olur'a önce gelin adayı Merve Kovancı geldi. Merve Kovancı geldiği dakikadan itibaren adeta olay oldu. Yeni gelin adayının yaşını 30 değilde 23 olarak göstermesi,  damat adayları tarafından oldukça kötü karşılandı. Merve, her ne kadar şaka yaptığını ifade etse de hem damat hem de gelin adayları, yapılan şakayı yersiz buldu. Damatlar evinde ise sürpriz bir gelişme yaşandı ve Tankut Denker Kısmetse Olur evine geldi. Tankut'un gelmesinin ardından Tuğçe'nin mutluluğu herkes tarafından fark edildi.

Haberin Devamı

Kısmetse Olurda gizemli çiçek krizi - Gözde Bozacı kimdir

GÖZDE BOZACI KİMDİR?

Daha öncelerden televizyon izleyicilerinin İşte Benim Stilim adlı yarışmadan hatırladığı Gözde Bozacı Kısmetse Olur’a dahil oldu. Tuğçe Ergişi’de aynı yarışmada yarışıp sonrasında Kısmetse Olur’a dahil olmuştu. 1990 doğumlu olan Gözde Bozacı 27 yaşında ve kova burcu. İşte Benim Stilim’de yarışmaya katılmak için jüri karşısına çıkan Gözde Bozacı jüri tarafından beğenilmeyince podyuma çıkamadı. Aslen Bursa’lı olan Gözde Bozacı ailesiyle beraber bir ayakkabıcı imalathanesi işletiyor.

BAKMADAN GEÇME!