Kısmetse Olur 18. haftanın finali eleme gecesi fragmanı yayında! – İzle

Güncelleme Tarihi:

Kısmetse Olur 18. haftanın finali eleme gecesi fragmanı yayında – İzle
Oluşturulma Tarihi: Şubat 05, 2016 09:37

Kanal D ekranlarının sevilen programı Kısmetse Olur’da bir haftanın daha sonuna gelindi. Eleme gecesinin merakla beklendiği Kısmetse Olur programında en çok merak edilen soru ise bu hafta elenen isimin kim olacağı. Peki, Kısmetse Olur 18. haftada eve veda eden isim kim olacak? Kısmetse Olur 18. hafta finalinde neler yaşanacak? Kısmetse Olur’da elenen isim Emre mi olacak? Kısmetse Olur 18. haftanın finali eleme gecesi fragmanı yayında! İşte detaylar...

Haberin Devamı

8 gelin ve 8 damat adayının evlenecekleri doğru insanı bulmak için 12 saatlerini beraber geçirdikleri Kısmetse Olur evinde geçtiğimiz haftanın elenen ismi Selçuk olmuştu. Elenen damat adayı Selçuk’un yerine ise yeni bir damat adayı gelmişti. Yeni gelen damat adayı Boğaçhan, gelinler evine girdiği ilk anda tüm adayların dikkatini çekti. Peki, Kısmetse Olur evinden bu hafta elenen isim kim olacak? Kısmetse Olur 18. haftanın finali eleme gecesinde neler olacak?

KISMETSE OLUR 18. HAFTANIN FİNALİNDE NELER OLACAK?

Kısmetse Olur eleme gecesine damgasını vuran olay şüphesiz Daniela’nın “Evet ben Emre’ye aşığım” sözleri olacak. Daniela’nın böyle bir şeyi neden söylediği bilinmese de izleyenler bunun gerçek olup olmadığını merak edeceklerdir.

Kısmetse Olur eleme gecesinde yine gerginlik yaşanacak. Gözde tanıma yoluna girdiği ama sonrasında Boğaçhan’a yönelerek yolunu ayırdığı Emre ile alakalı sert açıklamalarda bulunuyor. Emre’nin aklının hala Ayça’da olduğunu söyleyen Gözde, bunu Emre’nin yüzüne vuruyor. Gözde’nin söyledikleri karşısında ise Ayça’nın oldukça şaşırdığı gözlerden kaçmıyor.

Haberin Devamı

Kısmetse Olur 18. haftanın finali eleme gecesi fragmanı yayında – İzle

Öte yandan Daniela’nın hafta boyunca arasının bozuk olduğu Cansel ve Melis’e dönerek “Artık ikiniz de benim için yoksunuz” demesi, sıkı bir dostluğun bitişine mi delalet merak konusu.

Kısmetse Olur 18. haftanın finali eleme gecesi fragmanı yayında – İzle

Gelin adaylarının elemek istedikleri isimleri ismi yazmalarının ardından ise Emre’nin ayakta olduğu görünüyor. Bu da Emre’nin Kısmetse Olur haftanın finalinde eleme adayı olduğunu gösteriyor. Peki, Emre elenecek mi?

Kısmetse Olur 18. haftanın finali eleme gecesi fragmanı yayında – İzle

KISMETSE OLUR 18. HAFTANIN FİNALİ FRAGMANI

Haberin Devamı

EMRE UBEYLİ KİMDİR?

1992 doğumlu olan Emre Ubeyli, Kısmetse Olur evinde en dikkat çeken isimlerden biri. Aslen Kayserili olan Emre Ubeyli, İstanbul’da yaşamaktadır. Fitness Antrenörü olan Emre Ubeyli, Koç burcudur. 78 kilo olan Emre Ubeyli 1.88 boyundadır ve açık kahve gözlere sahiptir. Kısmetse Olur evinde başından beri bulunan yarışmacılardan biri olan Emre Ubeyli, bir dönem gelinler evinden Ayça Beğen ile büyük bir aşk yaşamıştır.

BAKMADAN GEÇME!