Kısmetse Olur haftanın finali fragmanı yayınlandı! Melis ve Kemal arasında olay yaratan sözler

Güncelleme Tarihi:

Kısmetse Olur haftanın finali fragmanı yayınlandı Melis ve Kemal arasında olay yaratan sözler
Oluşturulma Tarihi: Nisan 15, 2017 22:07

Kısmetse Olur haftanın finali fragmanıyla izleyicileri yine ekran başına kilitlemeyi başaracak. Kanal D ekranlarının yayınlandığı günden itibaren izleyicilere nefes kesen dakikalar yaşatan evlilik programı Kısmetse Olur'da bu hafta şoke eden anlar yaşanacak. Yayınlanan haftanın finali fragmanında Melis ve Kemal arasında hafta boyunca yaşanan tatsızlıklar ise finalde de devam ediyor. Kemal, Melis'in şov yaptığını iddia edince Melis tamamen çileden çıkıyor. İşte, Kısmetse Olur haftanın finali fragmanı sizlerle birlikte.

Haberin Devamı

Kısmetse Olur 15 Nisan haftanın finali fragmanından ilginç dakikalar izleyicilerle buluştu. Tartışmanın alevlendiği programın yeni bölümünde çiftler arasında gerilim ortaya çıkıyor. Kısmetse Olur haftanın finali fragmanında Melis ile Kemal arasında ise şov tartışması meydana geliyor. İşte, gergin geçeceği tanıtımından dahi  görülebilen Kısmetse Olur 15 Nisan haftanın finali fragmanı ve yaşanacak olaylardan bazı detaylar

Kısmetse Olur'da büyük final yaklaştıkça çiftler arasında da sorunlar boy göstermeye başlıyor. Evin sevilen ve dostluklarıyla bilinen Ad-Did ve On-Ay çifti arasında tartışma çıkıyor. Onur, Aycan'a evlenme teklif ettiği gün Adnan'ın yanında olmamasına sitem ediyor. Adnan ise Onur'a şok eden bir tepki göstererek herkesi şaşırtıyor. Dostlukları sınanan çiftlerden Aycan, duruma müdahale ederek söze giriyor ve "Ben burada her şeyime laf ettiriririm ama dostluğuma laf ettirmem" diyerek tartışmaya son noktayı koyuyor.

Haberin Devamı

Melis ve Kemal arasında hafta boyunca yaşanan tatsızlıklar ise finalde de devam ediyor. Kemal, Melis'in şov yaptığını iddia edince Melis tamamen çileden çıkıyor. Kısmetse Olur evi yine gerilimin yüksel olduğu bir final gecesi daha yaşıyor!

 

BAKMADAN GEÇME!