Kısmetse Olur 14 Nisan fragmanında Kemal dönüyor

Güncelleme Tarihi:

Kısmetse Olur 14 Nisan fragmanında Kemal dönüyor
Oluşturulma Tarihi: Nisan 13, 2017 17:40

Kısmetse Olur 14 Nisan fragmanı son bölümün hemen ardından yayınlandı. Kemal’in geri dönüşünün damga vurduğu fragmanda evin yeni damat adayı Enes’ten aşk itirafı geliyor. Peki, Kısmetse Olur'da yeni bir aşk mı doğacak? Melis- Kemal aşkı tamamen bitti mi? İşte, Kısmetse Olur 14 Nisan fragmanı ve yeni bölüme dair ilk ipuçları!

Haberin Devamı

Bir haftayı daha geride bırakmaya hazırlanan Kısmetse Olur’un 14 Nisan bölümünde tansiyon yükseliyor. Son birkaç gündür evden uzak olan Kemal, sürpriz bir şekilde geri dönüyor. Tanıma yolunda olduğu damat adayıyla yolunu ayırma kararı alan Melis hakkında söyledikleriyle tüm adayları şaşırtıyor. Peki, yeni bölümde başka neler olacak? İşte, Kısmetse Olur 14 Nisan bölümünden ilk görüntüler!

KISMETSE OLUR 14 NİSAN FRAGMANI

Melis ve Kemal yüzleşiyor, Melis Kemal'in üzerine yürüyor ve damatlar evinde bir anda tansiyon yükseliyor! Kemal'in hangi sözleri Melis'i çıldırttı? Melis, evde başka bir adayla aşk yaşayacak mı? Kemal evden tamamen gidecek mi? Kısmetse Olur yeni bölüm fragmanında gerilim tırmanıyor. Eve geri dönen Kemal, Melis hakkında söyledikleriyle olay yaratıyor. Kemal'in iddiları karşısında deliye dönen Melis soluğu damatlar evinde alıyor ve Kemal'in üzerine yürüyor. Kemal'le kavga eden Melis ayrılığı ilan edince de Kemal, "Benim için Melis yok artık. Bu evde bekar adaylar var, kime yöneliyorsa yönelsin" diyerek durumu kabullendi. Peki Melis'i bu denli çıldırtan asıl sebep neydi?

Haberin Devamı

Kısmetse Olur'da yeni bir aşk mı doğuyor?

Önceki gün kırmızı odada Gamze'ye olan ilgisini itiraf eden Enes, onu tanımak istediğini söylüyor. Gamze ise Enes'i bu yaklaşımı karşısında ona kapılarını kapatmıyor. Enes ve Gamze arasında neler olacak? Gamze, ona şans verip finale az bir süre kala yeni bir ilişkiye başlayacak mı?

 

 

BAKMADAN GEÇME!