Kısmetse Olur fragmanın şaşırtanda sahne! Bu hafta kim elenecek?

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Ocak 14, 2017 10:28

Kısmetse Olur'un bu haftaki fragmanında yer yerinden oynuyor. Yarışmacılar kimin eleneceğini merakla beklerken yaşanan olay herkesi şoke etti. Kanal D'nin fenomen yarışması Kısmetse Olur'da bu hafta tansiyon yükseliyor. İzleyiciler kimin eleneceğini merakla beklerken, Adnan'ın elenip elenmeyeceği merak konusu oldu. Peki Kısmetse Olur evinde bu hafta neler yaşanıyor? İşte detaylar

Haberin Devamı

Kısmetse Olur 14 Ocak fragmanıyla izleyenleri ekran başına kilitledi. Kanal D ekranlarının ilgiyle takip edilen, tansiyon seviyesi yüksek olan evlilik programı Kısmetse Olur'da bu hafta ilginç olaylar yaşanıyor. Bugün yayınlanan programda Gökhan'dan Sibel için müthiş bir sürpriz geldi. İki aşık Gökhan'ın sürpriziyle birbirlerine kavuştular. İzleyiciler son bölümün ardından yayınlanan yeni bölüm fragmanını izleyince adeta şok oldular. Yeni bölüm fragmanında çalan siren sesi ve Adnan'ın eleniyor olması herkesi şaşırttı. Peki, Kısmetse Olur 14 Ocak programında Adnan elenecek mi? İşte, Kısmetse Olur yeni bölüm fragmanı.

Kısmetse Olur'un yayınlanan son bölümüne Gökhan Sara'nın sürprizi damga vurdu. Diskalifiye olmadan önce Sibel Akbulut'a duygularını açan damat adayı, romantik bir sürpriz hazırladı. Hem Gökhan Sara'nın sürpriziyle karşılaşan Sibel Akbulut hem de o anlara şahit olan izleyiciler büyük bir şaşkınlık yaşadı. Evden olaylı bir şekilde ayrılan damat adayının eve dönüp dönmeyeceği belirsizliğini korurken kısa sürede yayınlanan Kısmetse Olur 14 Ocak fragmanı bir şaşkınlık daha yarattı. Gökhan Sara geri mi döndü? sorusuna yanıt bulmaya çalışan program takipçileri Adnan'ın sahnesiyle bir şok daha yaşadı. Kısmetse Olur'da yine siren sesleri yükseliyor! Peki, Kısmetse Olur'da Adnan elendi mi? İşte,14 Ocak bölüm fragmanı!

Haberin Devamı

SON  BÖLÜMDE YAŞANANLAR!

Haberin Devamı

Bu hafta renkli ve eğlenceli görüntüleriyle ön plana çıkan Kısmetse Olur, 13 Ocak fragmanıyla şaşırttı. Adım adım haftanın finaline yaklaşan evlilik programının bugünkü bölümünde Adnan ve Didem aşkında kriz çıkıyor. Didem’in gözyaşlarını tutmakta zorluk yaşadığı görülürken; Adnan sert açıklamalarda bulunuyor. Kısmetse Olur 13 Ocak bölümünde büyük sürpriz ise Sibel Akbulut cephesinden geliyor. Geçtiğimiz hafta Gökhan Sara’ya aşk itirafında bulunan ve evde zor günler geçiren Sibel Akbulut’un yüzü 13 Ocak Kısmetse Olur bölümünde gülecek gibi görülüyor. Peki, hem ekran başındakileri hem de Sibel’i şaşırtacak romantik sürpriz kimden geliyor? Diskalifiye edilen Gökhan Sara eve geri mi dönecek? İşte, Kısmetse Olur yeni fragmanı!

Haberin Devamı

GÖKHAN SARA NASIL ELENMİŞTİ?

Hafta içi her gün ekrana gelen Kısmetse Olur’un geçen hafta ekrana gelen bölümünde popüler iki damat adayı arasında sert bir kavga çıktı. İkilinin tartışmasının boyutu ekrana verilemeyecek derecede olunca yönetim devreye girdi. Kısmetse OIur’un kötü haber belirtisi olan siren sesi ardından diskalifiye haberi geldi. Gökhan ve Adnan arasında oylama yapmak zorunda kalan diğer adaylar, duygusal bir baskı altında da olsa kararını verdi ve Gökhan Sara’yı eledi. Aynı gün kısa sürede evin popüler gelin adaylarından olmayı başaran Sibel Akbulut’tan aşk itirafı geldi. Evde kimseyi tanımayacağını söyleyen Sibel Akbulut, Gökhan Sara’ya hislerini olduğunu açıkladı.

 

 

BAKMADAN GEÇME!