Kışkırtıcı aşklar

Bu haftadan itibaren ekim ayının ikinci haftasına kadar Satürn ve kuzey ay düğümü ile kavuşum yapacak olan Venüs, ikili ilişkilerimizde önemli tecrübeler kazanacağımız tutkulu bir döneme işaret ediyor.

Haberin Devamı

Belli ilişkilerimizde bağlayıcı sözler vererek uzun vadeli bir döneme geçiş yapabiliriz. Bazı ilişkilerimizde de kopuşlar yaşanabilir.
Bu süreçte Satürn’le kavuşum halindeki Venüs’ün mantığa sığmayan tahriklerine de kapılabileceğimiz için, sonu olmayan ilişkilere karşı kontrollü olmamızda fayda var.

KOÇ 21 Mart-19 Nisan

İş hayatınızdaki durgunluk veya tıkanıklık, bu haftadan itibaren düzelmeye başlıyor. Aşk hayatınızın ve sosyal yaşamınızın da hareketlendiği beş haftalık süreçtesiniz.

BOĞA 20 Nisan-20 Mayıs

Dış görünüşünüzde değişiklik yapıp hayran sayınızı artırırken, iltifatlarla hayatınızı renklendirebilirsiniz. İkili ilişkilerinizin yeni tecrübelere açık olacağı bir dönemdesiniz.

İKİZLER 21 Mayıs-21 Haziran

İş veya aşk temalı kısa seyahatler söz konusu olabilir. Daha fazla para kazanmanızı sağlayacak projelerle ilgili haberler alabileceğiniz beş haftalık süreçtesiniz.

Haberin Devamı

YENGEÇ 22 Haziran-22 Temmuz

İkili ilişkilerinizi güçlendirebileceğiniz, yeni arkadaşlıklara ve aşklara açık beş haftalık süreçtesiniz. Çekiciliğiniz de artıyor.

ASLAN 23 Temmuz-22 Ağustos

Evinizi ve ailenizi ilgilendiren konuların ön plana çıkacağı beş haftalık süreçtesiniz. Evinizi değiştirmek, dekorasyon, tadilat gibi işlerle uğraşabilirsiniz.

BAŞAK 23 Ağustos-22 Eylül

Kısa yolculukların ön plana çıkabileceği, sosyal açıdan renkli aktivitelere açık veya yeni aşk ilişkilerinin söz konusu olabileceği beş haftalık süreçtesiniz.

TERAZİ 23 Eylül-22 Ekim

Önümüzdeki beş hafta boyunca kariyerinizle ilgili gelişmeler yaşanabilir. Ekim, eylüle göre daha zor geçebileceği için bu ayın fırsatlarını doğru değerlendirmelisiniz.

AKREP 23 Ekim-21 Kasım

Önümüzdeki beş hafta boyunca aşk hayatınız ve sevgi temalı ilişkileriniz güçlenecek. Artan çekiciliğiniz, çevrenizdekilerin gözünü kamaştırabilir.

YAY 22 Kasım-21 Aralık

Gizli ilişkilerin söz konusu olabileceği beş haftalık süreçtesiniz. Dışarıdan bakıldığında çok da uygun görünmeyen kişilere ilgi duyabilirsiniz.

OĞLAK 22 Aral›k-19 Ocak

Beş hafta boyunca arkadaşlarınızla daha yoğun planlar yapabilir, renkli davetlere katılabilirsiniz. Ancak sizi zorlayan kişilerden uzak durun.

Haberin Devamı

KOVA 20 Ocak-18 Şubat

Yeni anlaşmaların söz konusu olabileceği beş haftalık süreçtesiniz. Bu süreçte partnerinizin söylediklerini daha fazla ciddiye alabilir ve onun yolundan ilerleyebilirsiniz.

BALIK 19 Şubat- 20 Mart

Olumlu haberlere açık bir aydasınız. Yeni romantik ilişkinizde yaş farkı, uzakta yaşama gibi zorlayıcı faktörler söz konusu olabilir.

Yazarın Tüm Yazıları