Kıskandıran aşk

Güncelleme Tarihi:

Kıskandıran aşk
Oluşturulma Tarihi: Mart 07, 1999 00:00

Haberin Devamı

Yakışıklı aktör Brad Pitt'in nişanlısı Jennifer Aniston, bugün dünyada en çok kıskanılan kadınlar arasında ilk sıralarda yer alıyor.

Evlilik yakın

Jennifer Aniston, dünyanın en seksi erkeklerinden biriyle beraber olduğu için kendini hiç de üstün görmüyor. Zaten söylentilere bakılırsa nişanlı çift, bu yıl içinde evlenmeyi düşünüyor.

Son yılların Robert Redford'u olarak tanınan Brad Pitt, sinema dünyasının en çok sevilen sanatçılarından biri. Ama ne yazık ki Pitt'in gözü şu sıralar Jennifer Aniston'dan başkasını görmüyor. Gwyneth Paltrow'dan ayrıldıktan sonra televizyonun başarılı yıldızı Jennifer Aniston, yakışıklı aktörün kalbini çalmayı başardı.

Brad'i kadın hayranlarından uzaklaştırmayı başaran 30 yaşındaki Aniston’un kıskanılmasının tek nedeni onun nişanlısı olması değil. O başarılı bir televizyon ve sinema yıldızı olmasına rağmen kendini bir seks sembolü olarak görmüyor. Amerikan televizyonlarında gösterilen ‘‘She's The One’’ ve ‘‘Til There Was You’’ gibi komedi dizileriyle tanınan Aniston, ülkemizde de sinemalarda gösterilen ‘‘Aşkımın Objesisin’’le (The Object of My Affection) ile büyük ilgi gördü.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!