Kişisel Gelişim Uzmanı Oğuz Saygın Kartepelilerle Buluştu

Güncelleme Tarihi:

Kişisel Gelişim Uzmanı Oğuz Saygın Kartepelilerle Buluştu
Oluşturulma Tarihi: Aralık 23, 2015 15:07

KARTEPE BELEDİYESİ KÜLTÜR VE SANAT ETKİNLİKLERİ KAPSAMINDA KİŞİSEL GELİŞİM VE NLP UZMANI OĞUZ SAYGIN KARTEPELİLER İLE BULUŞTU.

Kartepe Belediyesi Kültür ve Sanat Etkinlikleri kapsamında önceki akşam Kişisel Gelişim ve NLP Uzmanı Oğuz Saygın Kartepeliler ile bir araya geldi.
Kişisel Gelişim ve NLP Uzmanı Oğuz Saygın, önceki akşam Kartepe Belediyesi Kültür ve Sanat Etkinlikleri kapsamında Kartepeli vatandaşlarla buluştu. Saygın, başta beden dili olmak üzere iletişim konusunda katılımcılara önemli bilgiler verdi. Kartepe Belediyesi ile KİMMED işbirliğinde Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’nde düzenlenen “Başarı ve Mutluluk Yolunda Aile’nin Önemi” konulu seminere Kartepe Belediye Başkan Vekili Zafer Arat, Kartepe Belediye Başkan Yardımcıları Abdullah Yılmaz, Murat Sabri Çakır ve Mehmet Filiz, KİMMED Başkanı Hasan Meral ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Kişisel Gelişim ve NLP Uzmanı Oğuz Saygın, insanları tanımanın bir sanat olduğunu belirttiği konuşmasında iletişim sanatları, kelimelerin öğrenmedeki rolü ile beden dilinin kullanılmasına yönelik örneklemelerle sunum yaptı. Seminer boyunca birbirinden ilginç bilgilere yer veren Saygın, dinleyicilerle kurduğu iletişim ve izleyicileri sahneye davet ederek yaptığı pratik çalışmalarla oldukça keyifli bir sunum gerçekleştirdi. Kişiler arasındaki iletişimin sağlıklı yapılabilmesi için en önemli faktörlerden birinin beden dilini doğru kullanmak olduğunun altını çizen Saygın, kelimelerin vücut dili ile önem kazandığını belirtti.
Seminer sonunda etkili ve paylaşımcı sunumu nedeniyle Kartepe Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Yılmaz, il dışında olan Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez adına teşekkür ettiği Saygın’a bir buket çiçek takdim etti.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!