Kishisev sevinci

Güncelleme Tarihi:

Kishisev sevinci
Oluşturulma Tarihi: Şubat 25, 1998 00:00

Haberin Devamı

Ülkesinin 1.Lig takımlarından Liteks'le anlaşamayınca yeniden Bursaspor'a dönmek zorunda kalan Bulgar futbolcu, yeşil beyazlı taraftarlardan da özür diledi...

ÖZÜR DİLEDİ

Yeşil beyazlı takımda Kishisev sevinci yaşanıyor. Bulgaristan 1.Lig takımlarından Liteks'le anlaşmaya varamayınca yeniden Bursaspor'a dönen yıldız futbolcu, yeşil beyazlı taraftarlardan özür dilerken, Teknik Direktör Rasim Kara'ya da bu haftaki Çanakkale Dardanelspor maçında görev yapmak istediğini söyledi.

HATASINI ANLADI

Bursaspor'dan ayrılmak istemekle hata yaptığını belirten Bulgar futbolcunun çalışmalara katılması, teknik heyeti sevindirdi. Kishisev'in yaptığı hatayı anlamasının sevindirici olduğunu vurgulayan Teknik Direktör Rasim Kara, 'İspanya'daki turnuvada ve hazırlık maçlarında oynamış. Eğer kendisini hazır görürsem Çanakkale karşısında şans tanıyabilirim' dedi.

KALABİLİRİM

Fransa 98 öncesinde milli takıma daha rahat çağrılabilmek için ülkesine dönmek istediğini vurgulayan Kishisev, Bursaspor'la olan sözleşmesinin 31 Mayıs'a kadar sürdüğünü söyledi. Kishisev, yeşil beyazlı kulüple anlaşma sağlanması halinde önümüzdeki yıl da Bursaspor formasını giyebileceğini sözlerine ekledi.






Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!