Kısa yolculuklar görünüyor

Balık burcundaki Venüs, köklü değişimleri sembolize eden Pluto’nu tetikliyor ve duyguları derinden etkileyip değiştirecek olayların meydana geleceğini işaret ediyor.

Bugün öğle saatlerinde duygularınızı kontrol etmek için gayret gösterin. Kısa yolculuklar, öğrenim ve yaşam felsefesini değiştirecek durumların ortaya çıkacağını işaret eden gökyüzünün bu konumu aynı zamanda isteklerin de değişeceğini gösteriyor. Ancak istekleri ortaya koyarken tedbirli olmak gerekiyor.

Bedenden yayılan pırıltılar

Farklı dalga boyundaki titreşimler, farklı renkleri oluşturuyor. Gözlerimiz ise, bunları renk olarak algılıyor.

İnsan bedeninden farklı frekanslarda bir çok titreşim yayılmaktadır. Kişi zihinsel ve ruhsal açıdan geliştikçe, bu titreşimlerin seviyesi yükselir ve renkler parlaklaşır. İnsan aurasındaki temel renklerden birkaçını ve özelliklerini aşağıda anlatmaya çalıştım.

Böylece kendinizi çözümleyebilirsiniz.

KIRMIZI: Başarılı liderler, komutanlar ve yöneticilerin auralarında parlak kırmızı renk hakimdir. Net kırmızı rengin etrafında sarı renk görülüyorsa, bu kişi, başkalarına yardım etmeyi seven biridir. Vücuttaki organların etrafında kırmızı renk görülüyorsa, bu organlar sağlıklı demektir. Sinirli kişilerin auraları donuk kırmızı, kötü kalpli olanların koyu ve bulanık kırmızıdır.

TURUNCU: Hümanist kişilerin auralarında bu renk hakimdir. Çevrelerine yardım etmeyi severler. Sarıya bakan bir turuncu ise, kendini kontrol edebilen, meziyet sahibi biri demektir. Turuncu üzerinde yeşil lekeler varsa, o kişinin münakaşalar hoşlanan biri olduğu söylenebilir. Kahverengiye çalan bir turuncu böbrek problemi olduğunu gösterir.

SARI: Düşünce ve duyguları gelişmiş olan kişilerin auralarında bu renk hakimdir. Seviye ve moral açıdan yüksek olan bu kişilere güvenebilirsiniz. Kırmızımsı sarı, korkaklığı gösterirken iyice kırmızılaşan bir sarı, aşağılık kompleksinin işaretidir. Kahverengi ile karışan bir sarı zayıf karakterli, az gelişmiş demektir. Mavi-sarı, yeşil-sarı, kahverengi-sarı kötü bir karışımdır. Makbul olan parlak altın sarısıdır. Ve, duygusal-zihinsel gelişme sonucu ortaya çıkar.

YEŞİL: Doktor ve şifacıların auralarında bu renk hakimdir. Yeşilin içine uyumlu biçimde karışmış parlak kırmızılar o kişinin iyi bir cerrah olduğunu gösterir. Ayrıca, öğretmenlerin de rengidir. Yeşille birlikte mavi ışıltılar görülüyorsa, o, iyi bir öğretmendir. Fakat, yeşilin arasında sarı görülüyorsa, o kişinin arkadaşlığına güvenilmez. Yeşil-mavi karışımı ya da yeşil parlak maviye dönüşüyorsa, ona güvenebilirsiniz.

MAVİ: Bu renk entellektüelliğin işaretidir. Parlak mavinin hakim olduğu kişilerin zekası yüksek, ruhsal yetenekleri gelişmiştir. Mavinin tonu ne kadar açık ve parlaksa, kişi o kadar sağlıklı ve enerjik biridir. Mavinin tonu koyulaştıkça kişi o derece maddeye bağlıdır. Soluk mavi, kararsızlık ve tutarsızlık işaretidir.

MOR: Dinle ilgili (İmam veya papaz) olan kişilerin hakim rengidir. Mistiklerin ve hayal gücü yüksek olanlarda baskın olarak görülür. Mor-indigo karışımı, kalp problemini gösterir.

GRİ: Az gelişmiş kişilerin aurasında bu renk hakimdir. Ayrıca, sağlık sorunlarını da işaret eder. Diğer renklerin arasında griler varsa, hem sağlık sorunu hem de kişilik zayıflığı var demektir. Bir organın üzerinde görülürse, o organ ölüyor demektir. Başı ağrıyanların auralarının en üst bölümünde duman rengi girilik görülür.
Yazarın Tüm Yazıları