Kısa kısa

Güncelleme Tarihi:

Kısa kısa
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 12, 2002 01:53

Samsun taraftarı stada giremedi

G.SARAYLI taraftarlar, ilk maçta takımlarını yalnız bırakmayarak, tribünleri tıklım tıklım doldurdu. Taraftarlar özellikle Felipe'yi tribünlere çağırıp sevgi gösterilerinde bulundu. Stada gelen 2 otobüs dolusu Samsun taraftarı, kendilerine ayrılan bilet olmaması nedeniyle karşılaşmayı izlemeden dönmek zorunda kaldı.

Ergün korkuttu

G.SARAY'ın tecrübeli futbolcusu Ergün, maçta sol ayak bileğine darbe alarak sakatlandı. Karşılaşmayı tamamlayamayarak 58. dakikada görevini Emre'ye bırakan Ergün'ün ağrılarının olduğu, durumunun bugün yapılacak kontrolden sonra netleşeceğini öğrenildi.

Taraftarın Baliç coşkusu!

SARI kırmızılı taraftarlar 76. dakikada oyuna giren yeni transfer Baliç için önce F.Bahçe'deyken söylediği sözlere gönderme yaparak ‘‘Bu forma kutsaldır, nasip olmaz herkese’’ diye bağırdı. Taraftarların daha sonra ‘‘Baliç gol, gol’’ diyerek tezahüratta bulunmaları dikkati çekti.

245 bin dolarlık yeni makyaj

GALATASARAY Kulübü, UEFA'dan gelen istekler üzerine statta 245 bin dolarlık yenileme yaptı. Yedek kulübesi tamamiyle değiştirilip modern duruma getirilirken, protokol tribünü ile saha arası da suni çimle kaplandı.

Erol Ersoy'a büyük tepki

1.5
yıl sonra bir G.Saray maçında görevlendirilen hakem Erol Ersoy dünkü maçta da eleştiri oklarının hedefiydi. Maç öncesi sarı kırmızılı taraftarların ıslıkla protesto ettiği Ersoy, 56. dakikada Kenan'ın uzaklaştırmak istediği topu kaleci Shorunmu'nun elle tutmasıyla verdiği ‘‘Kaleciye pas’’ kararıyla büyük tepki aldı. Verdiği endirek vuruş kararı sonrası gelen G.Saray'ın 4. golü maçın skorunu etkiledi. Samsunspor Başkanı İsmail Uyanık, ‘‘Hakemin hatalı kararlarıyla kalemizde 2 gol gördük’’ dedi. Kaptan Ercan, ‘‘Hakem 1 penaltı uydurdu, 1 de gülünç kaleciye pas kararı verdi’’ derken, Celil, ‘‘Ersoy'un bu maça verilmesinin altında şaibe arıyoruz’’ yorumu yaptı.

G.Saray PFDK’da

GALATASARAY
, sahaya atılan bardak yüzünden Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na (PFDK) sevkedildi. Samsunspor maçının ilk yarısının son dakikalarında sahaya su bardağı atılması üzerine hakem Erol Ersoy, Ali Sami Yen Stadı'nda 3 numaralı anonsu yaptırdı. Bu anons gereği sarı kırmızılı takım otomatik olarak PFDK'ya sevk oldu.

Mondi, 644 dakika sonra gol yedi

GALATASARAY'
ın başarılı file bekçisi Mondragon, kalesinde tam 644 dakika sonra gol gördü. Geçtiğimiz sezonun 28. haftasında sarı kırmızılıların 2-1 kazandığı Bursaspor maçının 4. dakikasında Fatih'in ayağından yediği golden sonra kalesini kapatan ve 6 hafta geçit vermeyen Mondi, yeni sezona şanssız başladı. Dünkü Samsun maçının 18. dakikasında konuk ekipten Sinan, Vedat'la anlaşmazlığa düşen Mondragon'u avlayıp, tılsımını bozdu.

Rambo stadı karıştırdı

Önceki gece Ali Sami Yen Stadı'na giren ve reklam panolarının arasında uyuyan ‘‘Rambo’’ lakaplı Uche fanatiği F.Bahçe taraftarı Okan, maçtan önce gergin anların yaşanmasına yol açtı. Maçtan 15 dakika önce elinde bıçakla sahaya giren Rambo, orta yuvarlağa F.Bahçe bayrağı dikti. G.Saraylı Ayhan, bu bayrağı alıp, polislere verirken, güvenlik güçleri de bu taraftarı yakalayarak saha dışına çıkardı. Taraftarlar bu olay nedeniyle F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ı ve emniyeti protesto etti. Ardından tribünde ortaya çıkan başka bir F.Bahçeli taraftar stattan çıkarıldı.

Küfüre geçit yok!

MAÇTAN
önce statta ‘‘Küfüre hayır’’ anonsu yapıldı. UltraAslan Taraftar Derneği partiyle yeni sezona ‘‘merhaba’’ derken, dernek başkanı Suat Ateşdağlı, Ali Sami Yen'de küfür edilmeyeceğini söyledi. Tribüne ‘‘Feyenoord’’ yazılı pankart asan taraftarlar F.Bahçe'ye gönderme yaptı. G.Saray Yönetimi, VIP ve protokol tribünündeki her koltuğa sarı ve kırmızı renklerde 2 adet gül bıraktı.

Felipe büyüledi

FATİH
Terim'in Hagi'nin 10 numaralı formasını verdiği Brezilyalı Felipe ilk resmi sınavında büyüledi. 32. dakikada Arif'e attığı nefis pasla penaltının oluşmasına katkıda bulunan Sambacı, kazanılan ceza atışını da usta bir vuruşla filelere yolladı. Genç futbolcu 2. yarı yerini Cihan’a bıraktı
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!