Kısa kısa...

Güncelleme Tarihi:

Kısa kısa...
Oluşturulma Tarihi: Aralık 29, 2000 00:00

Haberin Devamı

Bilgisayar öğreniyor

FETHİYE: Merkez Atatürk İlköğretim Okulu'nda görev yapan 120 öğretmen, bilgisayar kurslarına başladı. Okul Müdürü Mehmet Uzunoğlu, ‘‘40 bilgisayarımız var. Öğretmen arkadaşlarımızı öğrencilerimize bilgisayar öğretmeleri için kursa aldık. Gruplar halinde 90 saatlik eğitim görecekler’’ dedi. Erdoğan CANKUŞ, (DHA)

10 gündür haber yok

İZMİR: 2'nci İnönü Mahallesi'nde ailesiyle birlikte yaşaşan 13 yaşındaki Ramazan Yılmaz, kayıp. 2 ay önce okuldan ayrılarak Kemeraltı'nda kuyumcu atölyesinde çalışmaya başlayan ve 10 gün önce ‘‘İşe gidiyorum’’ diyerek evden ayrılan Ramazan'dan bir daha haber alınamadı. Üzüntülü aile, ‘‘Oğlumuzun yerini bilenlerin 238 43 98 nolu telefona bilgi vermesini istiyoruz’’ dedi.

138. Endi Turgutlu'da

ENDİ marketler zinciri, 138'inci mağazasını Turgutlu'da açtı. Belediye Sarayı'nın zemin katındaki 1250 metrekarelik mağazanın açılış kurdelesini Belediye Başkanı Yunus Erkan kesti. Açılışa Endi Genel Müdürü Şemsettin Yerli, Yardımcıları Cemal Abaylı ve Suat Kartal, Satış Bölümü Başkanı Alpay Odacı ile Ege Bölge Müdürü Duriye Orava da katıldı.

Tuncel YILMAZ / TURGUTLU, (DHA)

Kuşlara Lozan'da yuva

KONAK: Cumhuriyet ve Gündoğdu Meydanı'ndan sonra Kültürpark'ın Lozan kapısı girişinde de kuşları çekebilmek için çalışma başlatıldı. İZFAŞ Genel Müdürü Feyzi Hepşenkal, hergün aynı saatte düzenli olarak yem dökerek kuşların dikkatini çekmeye çalıştıklarını belirtti. Kuşlar davete cevap verdikleri takdirde Lozan Meydanı da, Konak ve Cumhuriyet Meydanı gibi yüzlerce kuşa evsahipliği yapacak. Mustafa OĞUZ, (DHA)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!