Kısa kısa...

Güncelleme Tarihi:

Kısa kısa...
Oluşturulma Tarihi: Aralık 19, 2000 00:00

Haberin Devamı

Guus Hiddink G.Kore'nin başında

Bir dönem Fenerbahçe'yi de çalıştıran Hollandalı Guus Hiddink, Güney Kore Milli Takımı'nın teknik direktörlüğüne getirildi. Japonya ile birlikte ortaklaşa ev sahipliği yapacağı 2002 Dünya Kupası finallerine doğrudan katılacak olan Güney Kore'de, futbol federasyonu yetkilileri bugün Hiddink ile sözleşme imzaladılar. Yeni görevine 1 Ocak 2001 tarihinde başlayacak olan Hiddink'in sözleşmesi ise 30 Haziran 2002 tarihinde sona erecek.

Öte yandan finallerle ilgili olarak 3 milyon bilet 15 Şubat 2001 tarihinden itibaren satışa çıkacak. Bilet fiyatları da 50 dolardan başlıyor, tribün ve maçın önemine göre 750 dolara kadar çıkıyor.

Halil Mutlu Balkanlar'da yılın beşincisi

Bulgaristan Devlet Haber Ajansı BTA'nın geleneksel olarak düzenlediği ‘‘Balkanlarda Yılın Sporcuları’’ yarışmasında milli haltercimiz dünya ve olimpiyat şampiyonu Halil Mutlu 26 puanla 5. oldu. Balkan Ülkeleri Devlet Haber Ajansları'nın spor servislerinin puanlamasıyla belirlenen yılın sporcularında Yunanlı atlet Konstantinos Kenteris 37 puanla birinci, Bulgar atlet Tereza Marinova 35 puanla 2., Rumen yüzücü Diana Mocanu da 33 puanla 3. oldu.

Voleybolda Avrupa mesaisi

Voleybolda Avrupa Şampiyonlar Ligi ve Avrupa ‘‘Top Teams’’ Kupası'nda bugün iki maç oynanacak. Erkekler Şampiyonlar Ligi (A) Grubu'nda 4 puan ve averajla 2'nci sırada sırada bulunan Arçelik, aynı puan ve averajla lider İtalya'nın Ford B.Gesu Roma takımıyla bugün kendi salonunda karşılaşacak. Arçelik Spor Salonu'ndaki maç saat 17.30'da başlayacak. Avrupa Erkekler ‘‘Top Teams’’ Kupası'nda 6'ncı Grup'ta 4 puanla ilk sırada bulunan Erdemirspor, kendisini 1 puan arkadan izleyen Finlandiya ekibi Keski Savon Patrei Varkaus'u evinde ağırlayacak. Erdemir Spor Salonu'ndaki bu maçın başlama saati ise 18.30. Şampiyonlar Ligi'nde Eczacıbaşı, grubundaki son maçını bugün deplasmanda saat 18.00'de Panathinaikos ile yapacak.

Hürriyet' ten milyarlık altılı

At yarışlarının uzun yıllar nazbını tutan HÜRRİYET başarılı ve isabetli tahminleri ile okuyucularına kazandırmaya devam ediyor. HÜRRİYET at yarışları ekibi yine büyük başarıya imza atarak 17 Aralık Pazar günü İzmir'de yapılan 2-9-3-9-7-12 şeklinde sonuçlanan altılı ganyanı yılların deneyimli tahmincileri Zeki Hızdil ve Orhan Bekmezci doğru olarak tahmin ederek, okuyucularına 1 milyar 250 Milyon lira kazandırdı.

Basketbolda Saporta sınavı

Basketbolda ülkemizi Saporta Kupası'nda temsil eden Pınar Karşıyaka ve Beşiktaş bugün grup maçlarına çıkıyorlar. Pınar Karşıyaka, Fransız Elan Chalon takımıyla deplasmanda TSİ 21.30'da karşılaşacak. Pınar Karşıyaka ise gurubunun güçlü takımlarından Portekiz'in Porto takımıyla yine deplasmanda TSİ 23.30'da mücadele verecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!