Kısa kısa...

Güncelleme Tarihi:

Kısa kısa...
Oluşturulma Tarihi: Kasım 13, 2000 00:00

Haberin Devamı

K.Maraşlı Turgay yoğun bakımda

Üçüncü Lig'de dün oynanan Kahramanmaraşspor-Mezitlispor maçının 37. dakikasında, evsahibi ekibin futbolcusu Turgay, bir hava topunda rakibi Şenol ve takım arkadaşı Özer'le çarpıştı. Çarpışma sonucunda kaftasında çatlak meydana gelen ve beyin travması geçiren Turgay, Kahramanmaraş Devlet Hastanesi'nde ameliyat edildi. Halen yoğum bakımda tutulan Turgay'ın, en az 6 ay sahalardan uzak kalacağı öğrenildi.

Serdar Üstüner Dünya Şampiyonu

Macaristan'ın başkenti Budapeşte'de yapılan Dünya Gençler Boks Şampiyonası'nda, 67 kiloda Serdar Üstüner altın madalya kazandı. Dün yapılan final maçında, Rus Valerij Shouklin ile karşılaşan Üstüner, rakibini 25-8 yenerek, Dünya Şampiyonu oldu.

Milliler toplanıyor

Fransa ile çarşamba günü BJK İnönü Stadı'nda karşılaşacak olan A Milli Futbol Takımı aday kadrosu bugün toplanacak. Ceylan İntercontinental Oteli'nde saat 13.00'te toplanacak olan milliler, akşam da BJK İnönü Stadı'nda antrenman yapacak.

Çankaya fark yedi: 32-14

Hentbolda, Erkekler Avrupa Kupa Galipleri Kupası'nda ülkemizi temsil eden Çankaya Belediyesi, 3, tur ilk maçında, İspanya'nın Ademar Leon takımına deplasmanda 32-14 yenildi. Bu maçın rövanşı, 18 Kasım Cumartesi günü Ankara'da yapılacak. Öte yandan Bayanlar Süper Ligi'nde oynanan tek maçta, Türk Telekomspor, Sivas Eğitimspor'u 39-27 yendi.

Karatede 42 madalya

Balkan Çocuklar Karate Şampiyonası, İstanbul'da sona erdi. Sporcularımız, dünkü kumite müsabakalarında 3 altın, 4 gümüş, 14 bronz madalya aldılar. Milli Takımımız şampiyonayı toplam 8 altın, 12 gümüş, 22 olmak üzere 42 madalya ile kapadılar.

Judoda madalya yağdı

Antalya'da yapılan 4. Mevlana Yıldızlar Dünya Judo Şampiyonası'nda Türkiye, 7 altın, 8 gümüş ve 24 bronz madalya kazandı.

Babangida imzaladı

G.Birliği, daha önce prensipte anlaştığı Nijeryalı Tijani Babangida ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!