Kısa kısa...

Güncelleme Tarihi:

Kısa kısa...
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 04, 2000 00:00

Haberin Devamı

17 Yaşaltı Yunanistan yolcusu

17 Yaşaltı Genç Milli Futbol Takımı'nın, Yunanistan'da düzenlenecek Balkan Gençler Şampiyonası'na katılacağı bildirildi. 6-13 Ağustos tarihleri arasında düzenlenecek şampiyonaya, Türkiye'nin yanı sıra Yunanistan, Bulgaristan, Arnavutluk, Makedonya, Romanya ve Yugoslavya'nın katılacağı kaydedildi.

Viglione İÜSK'da

BAYANLAR Basketbol Birinci Ligi'nde yer alan İÜSK, ABD'li Daniella Viglione'yi transfer etti. İÜSK, Viglione'nin yanı sıra Galatasaray'dan Esra Şencebe, Belgin Onbaşı, Tuğçe Canbaz, Işıl Er ile MTA'dan da Pervin Şekeroğlu'nu da renklerine kattı.

Okyalos X ilk sırada

TÜRKİYE Açıkdeniz Yarış Kulübü (TAYK) ve Yunanistan'dan Nautical Club of Thessaloniki (NCTh) Kulübü tarafından düzenlenen ‘‘Dostluk Kupaları Yat Yarışları’’ kapsamındaki, ‘‘23. Kuzey Ege Kupası Yarışları’’ sürüyor. Yunan ‘‘Okyalos X’’ ilk sırada bulunuyor.

Voleybolda rakipler belli oldu

ARJANTİN'de 2002 yılında düzenlenecek 15. Dünya Erkekler Voleybol Şampiyonası'nın eleme gruplarının kuraları çekildi ve Türkiye'nin rakipleri belli oldu. Türkiye, Avrupa elemeleri (L) Grubu'nda, Rusya, Yunanistan ve Estonya ile eşleşti.

Karataş'a soruşturma

ATLETİZM Federasyonu, Türkiye Kulüplerarası Gençler Atletizm Ligi 2. Kademe Final Müsabakaları'nda, G.Saray Kulübü adına yarışan Sedat Karataş hakkında yaşını küçülttüğü için yapılan itiraz için soruşturma başlattı.

Basketbolda çifte sevinç

AVRUPA Şampiyonası finallerinde mücadele eden Ümit Milli Erkek ve Bayan Basketbol Takımları, çeyrek finele yükselmenin sevincini yaşıyor. Erkek ve bayanlarımızın yarın ki rakipleri İspanya.

Motodrag Bursa'da

Türkiye Motodrag Şampiyonası'nın 4.ayağı 6 Ağustos'ta Bursa'da yapılacak. 5 kategori üzerinden yapılacak yarışlara, 10 ilden 40'ın üzerinde sporcu katılacak.

Offshore Marmaris'te

DÜNYA Offshore Şampiyonası Akdeniz Grand Prix Yarışları'nın 7. ayağına evsahipliği yapacak Marmaris'te, hazırlıklar sürüyor. 8-10 Eylül tarihlerindeki şampiyonada, Marmaris'in dünyanın en hızlı teknelerine evsahipliği yapacağı bildirildi.

M.Kemalpaşa şoka girdi

YENİ sezon hazırlıklarını sürdüren Mustafakemalpaşaspor'da, hazırlık maçlarında alınan sonuçlar, teknik heyeti düşündürürken, yöneticileri şok etti. Teknik direktör Vahit İleri, sonuçtan çok oyuncuların performanslarına dikkat ettiğini söyledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!