Kısa kısa...

Güncelleme Tarihi:

Kısa kısa...
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 19, 2000 00:00

Haberin Devamı

Ataşehir'de TIR protestosu

Ataşehir'in Uzay Kapısı olarak bilinen ve önünde yürüyüş yolu bulunan bölümüne belediye tarafından paralı TIR yolu yapılması tasarısı semt sakinleri tarafından protesto edildi.

Erenköy Gümrüğü B Kapısı için yapılacak TIR yolunun semtin huzurunu bozacağını söyleyen Zümrüt Konutları sakinleri ‘‘Eski planda TIR yolu önümüzdeki dere yatağından yaklaşık 10 metre uzaktaydı. Geçen hafta belediyeden yolun konutlarımızın yürüyüş yolu üzerinden geçeceğini öğrendik. Şok yaşıyoruz’’ diye dert yandılar.

Zümrüt Konutları Yönetim Kurulu Başkanı Selim Duman, Emlak Konut'a bir yazı yazarak sorunlarına sahip çıkılmasını da istedi. Süleyman ARAT

Spor merkezini filozof açtı

Kemer Golf & Country Club, atlıspor, tenis ve golf tesislerine ‘‘Wellness & Fitness Center’’i de ekledi. Açılışını Time dergisi tarafından ‘‘Yüzyılın en önemli 100 kişisinden biri’’ seçilen ve aynı zamanda yaşayan en büyük filozoflardan olarak kabul edilen Dr. Deepak Chopra'nın yaptığı Fetness Center, sağlıklı ve zinde bir yaşam için gerekli tüm olanakları üyelerine sunuyor.

Toplam 3 bin 500 metrekare alan içinde yeralan kapalı yüzme havuzu, jakuzi, aletli jimnastik salonu, aerobik stüdyoları, squash kortları, sauna, buhar odaları, masaj odaları, fizyoterapi, beslenme danışmanlığı imkanları ile dinamik bir ortam içeriyor. Avustralyalı Barry Yaxley yönetiminde profesyonel bir kadrodan oluşan fitness ekibi, sağlıklı bir yaşam için gerekli tüm konularda danışmanlık da yapıyor.

Beş dakikada bronzlaşma

Etiler Bronzi Solarium Merkezi'ne gelen yeni makinanın tanıtımı önceki gün gerçekleşti. Tanıtımda, manken Melike Dindoruk yer aldı. Türkiye'ye ilk kez gelen KB2 marka solaryum makinası, 5 dakikada bronzlaştırma özelliğine sahip. Bronzi Solaryum Merkezi'nin sahibi Figen-Ahmet Baykar çiftinin getirttiği makinanın fiatı 20 milyar lira. Suat EKİZ

Fatihli 10 çifte nikah cüzdanı

FATİH Belediye Başkanı Eşref Albayrak, çeşitli nedenlerle resmi nikahlarını yaptıramayan 10 çiftin nikah törenini Fatih Belediyesi salonunda yaparak nikah cüzdanlarını dağıttı. Törene Büyükşehir eski Belediye Başkanı Recep Tayyip Erdoğan da katıldı. Fatih Belediye Başkanı ‘‘evlendirme metni’’ni okuyarak evli çiftlere akit defterini imzalattı.

Antalyalılar buluşuyor

İSTANBUL'da yaşayan Antalyalılar bu yıl 24 Mayıs'ta buluşuyor. Antalya Öğretim ve Eğitim Vakfı (ANTEV) tarafından, birincisi geçen yıl düzenlenen geleneksel ‘‘Hasret Bitiyor’’ toplantısı İstanbul Dedeman Oteli'nde gerçekleşecek. Saat 20.00'deki yemeğe, yörenin siyasetçi ve işadamlarının yanı sıra birçok sanatçının da katılması bekleniyor. Bilgi için: 0212 232 06 85-0542 352 00 67

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!