Kısa, kısa...

Güncelleme Tarihi:

Kısa, kısa...
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 02, 2000 00:00

Haberin Devamı

Vaçe ve Gülay Dedikodulu'da

Gece hayatının ünlü isimlerinden Vaçe Şiro ve Gülay Eralp, Dedikodulu Meyhane'de sahneye çıkıyor. Pazartesi, salı ve çarşamba günleri Vaçe, perşembe, cuma, cumartesi ve pazar günleri de Gülay Eralp sahneye çıkıyor. ‘‘Yaşamak için’’ sahneye çıktığını söyleyen Vaçe, 5 yıldır sahnede olduğunu belirtti. Vaçe, sahnedeki rahatlığı ve yaptığı taklitlerle dikkat çekerken, Eralp ise, davul şovla izleyenleri büyülüyor.

Sinan Özen'den onuncu albüm

Fantezi müzik şarkıcısı Sinan Özen, ‘‘Gitsem Uzaklara’’ adlı yeni albümünü piyasaya çıkarttı. Özen, 1989 yılından bu yana toplam on albüm yaptığını belirtti. Özen ‘‘İlk albümde olduğu gibi son albümde de gece gündüz çalıştık’’ dedi. Müzik çalışmalarının yanı sıra sahne ve dizi çalışması da yapan Özen, ilk kilibini ‘‘Hazanım’’ adlı parçasına çekti. Klibin yönetmenliğini ise, Mehmet Akif Aydın yaptı.

Popun yeni sesi Seçil

Besteci, söz yazarı ve yorumcu kimliğiyle tanınan Seçil Akın, ilk albümü ‘‘Yalnızlık Seli’’ geçtiğimiz ay piyasaya çıkarttı. Akın, 1998 yılında Kuşadası Altın Güvercin Şarkı Yarışması'nda söz, beste ve yorum dalında birincilik ödülünü aldı. Albümde 7 parçanın söz ve bestesi Akın'a ait. Akın, söz ve müziği kendisine ait ‘‘Delisi Hırlısı’’ adlı parçasına klip çekti. Yönetmenliğini Hakan Yonat'ın yaptığı klipte, bir banka soygunu konu ediliyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!