Kısa kısa...

Güncelleme Tarihi:

Kısa kısa...
Oluşturulma Tarihi: Mart 30, 2000 00:00

Haberin Devamı

İngiliz usulü hızlı balık

BRITISH Buffet adlı lokanta İstanbul'un her iki yakasına hızlı balık servisi veriyor. İngiliz fish and chips (balık-patates) lokantalarını örnek alan British Buffet'de her tür balık var: Balık köftesi, balık kroket, sudak pane, ayrıca isteyenlere sosis ve tavuk. Hepsi de patatesle sunuluyor. Beyoğlu Zambak Sokak ve Kadıköy Bahariye'deki iki noktadan telefonla sipariş verilebiliyor. Beyoğlu Hızlı Balık Noktası: 0212-249 00 44. Kadıköy Hızlı Balık Noktası: 0216-336 34 78.

Meksika Lokantası İstanbul'da

DÜNYANIN en büyük Meksika lokanta zinciri El Torito'nun bir halkası daha İstanbul'da açıldı. Etiler'deki El Torito Lokantası'nda avokado salatası, mısır gevreği, Meksika usulü Sezar Salatası, fajita, margarita gibi Meksika türü yiyecek ve içkiler sunuluyor. Adres: Etiler Nispetiye Caddesi No. 12. Tel: 281 85 05.

Neutrogena Boğaziçili kayakçılara sponsor

GÜZELLİK ürünleri markası Neutrogena, kayak sporuyla uğraşanlara sponsorluk yapıyor. Boğaziçi Üniversitesi Kayak Takımı, 8-10 Mart'ta katıldıkları Türkiye Şampiyonası'nda 3 birincilik, 1 ikincilik ve 1 üçüncülük kazandı. Birinci olan Melis Sencer milli takım kampına katılmaya hak kazandı. Neutrogena, Boğaziçili takımın sponsorluğunu üstlendi.

DÜZELTME

28 Mart 2000 tarihinde dördüncü sayfamızda çıkan ‘‘Şişli'nin Taksimspor'u: Lefter'in yetiştiği takım’’ başlıklı haberimizde Başkan Mıgırdiç Özan'ın görev süresi bir yanlış anlama sonucu 17 yıl olarak yazılmıştır. Doğrusu 2 yıl olacaktı. Düzeltir, bu süre içinde görev yapan tüm başkanlardan özür dileriz.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!