Kısa, kısa...

Güncelleme Tarihi:

Kısa, kısa...
Oluşturulma Tarihi: Şubat 24, 2000 00:00

Haberin Devamı

Uludağ'da snowboard heyecanı

TÜRKİYE Snowboard Birinciliği, yarın Bursa Uludağ'da başlayacak. Kayak Federasyonu Yönetim Kurulu üyesi Dorio Porsemay, birinciliğin Ocak ayında yapılan il birinciliklerinde dereceye giren sporcuların yanı sıra tüm lisanslı sporculara açık olduğunu söyledi. Yarışmalar iki gün sürecek.

2008 adayları toplanıyor

2008 Olimpiyat Oyunları için aday kentlerin temsilcileri, bugün İsviçre'nin Lozan kentinde toplanacak. 29. Olimpiyat Oyunları'nın yapılacağı kentin seçimi çalışmaları kapsamındaki ilk toplantıda, 2008 Olimpiyat Oyunları için aday olan kentlere adaylık prosedürü hakkında bilgi verilecek.

Masa tenisinde topun çapı büyüdü

ULUSLARARASI Masa Tenisi Federasyonu (ITTF), müsabakalarda bundan sonra daha büyük topların kullanılacağını açıkladı. Kuala Kumpur'daki 45. Dünya Masa Tenisi Takım Şampiyonası sırasında yapılan federasyon toplantısında, çapları 38 milimetreden 40 milimetreye çıkartılan topun tanıtımı yapıldı.

Genç bilekler yarışıyor

BİLEK Güreşi Türkiye Gençler Birinciliği müsabakaları bugün Zonguldak'ta başlıyor. 1982-1986 arası doğumlu erkek ve bayan sporcuların katılabileceği müsabakalarda, sağ ve sol elle kilolarında ilk 8'e giren sporculara harcırah ve ilk 3'e girenlere de, madalyayla başarı belgesi verilecek.

Kürekçiler salonda yarışacak

TÜRKİYE Salon Kürek Birinciliği Cumartesi günü İstanbul'da yapılacak. Boğaziçi Üniversitesi Uçaksavar Kampüsü'nde gerçekleştirilecek şampiyonaya, 15 kulüp, toplam 309 sporcuyla katılacak. Yarışmalar erkek, bayan ve kıdemli erkekler kategorilerinde yapılacak.

Hız tutkunları Sanal Ralli'de

İZMİR'de ilk defa düzenlenecek Sanal Ralli 2000'de hız tutkunları yarışacak. EGS, A Bilgisayar ile Opel Motorsport'un ortaklaşa düzenleyeceği Sanal Ralli 2000'de önce usta pilotlar ile amatörler 2 ayrı dalda yarışacak. 25-27 Şubat arasında EGS Bırnova Mağazası'nda yapılacak Sanal Ralli 2000'in ikinci etabı, Denizli'de gerçekleştirilecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!