Kısa, kısa...

Güncelleme Tarihi:

Kısa, kısa...
Oluşturulma Tarihi: Şubat 11, 2000 00:00

Haberin Devamı

Okçular güç topluyor

OKÇULUK Milli takımı Avrupa Salon Okçuluk şampiyonası için, Samsun'da hazırlıklarını sürdürüyor. 1-6 Mart tarihleri arasında Polanya'da yapılacak olan Avrupa Salon Okçuluk Şampiyonası'nda madalya arayacak Okculuk takımında 8 bayan, 8 erkek toplam 16 sporcu bulunuyor. Samsun Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Salonu'nda 7 Şubat'ta başlayan Milli takım kampı 16 Şubat'ta sona erecek.

Ünlü'den denetim çağrısı

SPORDAN sorumlu Devlet Bakanı Fikret Ünlü, İçişleri Bakanlığı'na başvuruda bulunarak, illerde valiliklerin, salon sporlarını denetim altında tutması talebinde bulundu. Bakan Ünlü, İçişleri Bakanlığı'na, mahalli yönetimlerin konuyla ilgili yönetmeliklerde yorumlama hatasına düştüğü hatırlatmasını yaptı. Fikret Ünlü, valiliklerin bilardo, masa tenisi, bowling ve dart gibi Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü bünyesinde federasyonu bulunan spor dallarının, kahvehane, kıraathane, bar türü eğlence yerlerinde faaliyetine izin vermemesini de istedi.

Türkiye Kros birinciliği heyecanı

ATLETİZM Federasyonu'nun 2000 yılı faaliyet programında yer alan ‘‘Türkiye Ferdi Kros Birinciliği’’, yarın Mersin'de yapılacak. İçel Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Ali Cömert, yarışmalara 81 ilden bayan ve erkek 800 kadar sporcunun katılacağını söyledi. Cömert, milli takım seçmeleri niteliği taşıyan yarışmalar sonunda dereceye girecek sporcuların, 5-8 Mart tarihleri arasında Kırklareli'nde yapılacak Balkan Kros Şampiyonası'na katılmaya hak kazanacaklarını belirtti.

Yükselme Grubu hakemleri

İKİNCİ Lig Yükselme Grubu'nda 4. hafta maçlarını yönetecek hakemler belli oldu. Yarın: Diyarbakırspor-Siirt Jetpa: Mustafa Çulcu; Pazar: Konya Endüstri-Çanakkale Dardanel: Mustafa Aslan, Ç.Rizespor- Kombassan Konya: Kazım Erçakır, Kayserispor-İzmirspor: Ayhan Yücebilgiç, Yimpaş Yozgatspor-Sarıyer: İbrahim Çınar.

Filede F.Bahçe Belediye önünde

VOLEYBOL Erkekler A1 Ligi'nde bugün üç maç oynanacak. Ligde zirve mücadelesi yapan Fenerbahçe, İstanbul Büyükşehir Belediye ile Burhan Felek Salonu'nda saat 17.00'de karşılaşacak. Ankara'da oynanacak diğer maçların programı ise şöyle: Selim Sırrı Tarcan Salonu: 16.00 Ziraat Bankası- Marmara Koleji, 17.30 SSK- Maltepe.

Kilimli'de moraller yerinde

KİLİMLİ Belediyespor, saha ve seyircisi önünde lider Türk Telekomspor'la oynayacağı maçın hazırlıklarını üç puan parolasıyla sürdürürken, sarı siyahlı takımın antrenörü Muammer Birdal, ligin ilk yarısında farklı yenildikleri Türk Telekomspor'u bu kez yenerek rövanşı alacaklarını iddia etti. Birdal, Çubukspor karşısında aldıkları farklı galibiyetin futbolculara güven getirdiğini de sözlerine ekledi.

Kırklareli zirveyi sevdi

ÜÇÜNCÜ Lig 8. Grup lideri Kırklarelispor'da deplasmanda oynanacak Bandırmaspor maçının hazırlıkları sürüyor. Teknik Direktör Bülent Topuzoğlu, ‘‘Şampiyonluğa kilitlendik, bu hırs ve kazanma isteğimiz devam ettiği müddetçe bizi kimse tutamaz’’ dedi. Topuzoğlu, taraftarlarının kendilerine verdiği destekten memnun olduklarını ve bunun devamını beklediklerini söyledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!