Kısa, kısa...

Güncelleme Tarihi:

Kısa, kısa...
Oluşturulma Tarihi: Ocak 24, 2000 00:00

Haberin Devamı

Alpay'a tepki

BEŞİKTAŞLI taraftarlar, geçen hafta oynanan F.Bahçe maçında Moldovan'ın attığı ilk gol sonrası siyah beyazlı tribünlere yönelik hareketlerde bulunan Alpay'ı, protesto ettiler. Eski futbolcuları Alpay'ı suçlayan taraftarlar, bu futbolcu aleyhine uzun süre solgan attı.

Yasin cezalı

BEŞİKTAŞ'ta Yasin Sülün, bu sezonki 4. sarı kartını dünkü Erzurumspor maçında görünce cezalı duruma düştü. Genç futbolcu, cezası nedeniyle siyah beyazlı ekibin önümüzdeki hafta Gençlerbirliği ile Ankara'da oynayacağı maçta forma giyemeyecek.

Ümitler zirveyi sevdi

BEŞİKTAŞ'ın ümitleri fırtına gibi. Geçen hafta ezeli rakipleri Fenerbahçe'yi 5-2 yenerek zirveye çıkan siyah beyazlı gençler, dün de konuk ettiği Erzurumspor'u 6-2 gibi farklı bir skorla devirerek, yerini sağlamlaştırdı.

Ahmet hayat verdi

BU sezon attığı gollerle Beşiktaş'a hayat veren Ahmet Dursun dünkü Erzurumspor maçında bir kez daha sahne aldı. Cezası nedeniyle geçtiğimiz hafta Fenerbahçe'ye karşı forma giyemeyen Ahmet, karşılaşmanın 62. dakikasında fırsatçlığını gösterip, fileleri havalandırdı. Yıldız futbolcu, böylece ligdeki gol sayısını 11'e çıkarıp, krallıkta iddiasını sürdürdü.

3 yıl sonra Metin Tokat’la

1996-97 sezonunun 19. haftasında, 26 Ocak 1997'de Van'da oynanan ve golsüz sona eren Vanspor-Beşiktaş maçında, Sergen'in frikiğinde Vansporlu Aykut'un topu elle kestiğini görmeyen hakem Metin Tokat'a 3 yıl sonra ilk kez bir Beşiktaş maçında görev verildi. Siyah beyazlı yöneticiler bu atamaya tepki gösterirken, maç öncesi yapılan seremonide Beşiktaş Kaptanı Mehmet Özdilek, hakem Tokat'a destek verdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!