Kısa kısa...

Güncelleme Tarihi:

Kısa kısa...
Oluşturulma Tarihi: Ekim 12, 1999 00:00

Haberin Devamı

DYO Resim Yarışması ödülleri belirlendi

Boya kuruluşu DYO'nun 29 yıldır düzenlediği Resim Yarışması'na katılan eserlere ödül verildi. Yarışmaya 1163 eser katılmıştı. İkişer milyarlık dört ödül Semra Göney'in ‘‘İsimsiz’’, Antonio Cosentino'nun ‘‘Sirkeci-Halkalı’’, Ufku Dervent'in ‘‘İsimsiz’’ ve Şeniz Aksoy'un ‘‘Heryer Hiç Bir Yer’’ isimli tablolarına verildi.

Karaca Nişantaşı’nda

Eski ve ünlü triko mağazası Karaca İstanbul'da yeni bir mağaza açıyor. Karaca 15 Ekim'de Valikonağı Caddesi 135 numaradaki yeni mağazasında ürünlerini tüketicilerine sunacak.

Yeni bir antikacı

İbrikler, güğümler, eski kapılar ve dolaplara yeniden hayat kazandıran Ayşe Eti Köseoğlu, Sapanca'dan sonra ikinci mağazası Yama'yı Nişantaşı Hak Pasajı'nda açtı. Koleksiyonda döven, yayık, at arabası tekerleği, hamur teknesi gibi pek çok farklı obje, ferforjelerle süslenerek ev dekorasyonunda kullanılır hale getiriliyor.

Polat'ta haftasonu

Polat Renaissance İstanbul Oteli, özel bir haftasonu paketi sunuuyor. İki kişi iki gece konaklama (cuma giriş, pazar çıkış ya da cumartesi giriş pazartesi çıkış) kahvaltı dahil 1995 dolar artı KDV. Ayrıca bir hoşgeldiniz kolkteyli, içki hariç bir akşam yemeği sunuluyor. Ailesiyle aynı odayı paylaşan 6 yaşından küçük çocuklar ücretsiz, 12 yaşa kadar yüzde 50 indirimli.

Av yemekleri şöleni

Sultanahmet'te bulunan Four Seasons Oteli'nde 15 Ekim-24 Ekim arasında ‘‘Av Yemekleri ve Mantar Şöleni’’ düzenleniyor. Av yemekleri Four Seasons Oteli'nin yeni şefi Ciaran Hickey tarafından hazırlanıyor.

Golf Okulu’nda ücretsiz yemek

Alkent 2000'de kurulan Golf Okulu'nda hafta içi öğlen golf dersi alanlara sandviç ve içecek ücretsiz olarak veriliyor. Alkent 2000'deki Golf Okulu bir süre önce açıldı. Burada deneyimli hocalar golf dersi veriyor.

Vitra’nin yeni yüzeyi

Eczacıbaşı-Vitra, lavabolarda kullanılmak üzere yeni bir yüzey geliştirdi. Bunun ‘‘temizplus sır teknolojisi’’ sayesinde geliştirildiğini belirten şirket, bu yüzeyin kir tutmadığını, güçlü temizleyicilere ihtiyaç kalmadığını, sağlıklı bir ortam sağlandığını bildiriyor.

Ödüllü elektrik süpürgesi Oxygen

Electrolux'ün ‘‘Oxygen’’ adlı elektrikli süpürgesi Fransa'da ‘‘Janus Endüstri Ödülü’’nü kazandı. Toz ve kirin yanısıra havayı da temizleyen anti-bakteriyel torbası, ergonomik S şekilli boruları ve yıkanıp yeniden kullanılabilen filtresiyle Oxygen, Fransa Dizayn Enstitüsü tarafından ödüle değer görüldü. Janos Ödülü, aralık ayında Paris'te Electrolux'e sunulacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!