Kısa kısa...

Güncelleme Tarihi:

Kısa kısa...
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 05, 1999 00:00

Haberin Devamı

Ali Eren 2 hafta yok

BEŞİKTAŞ'ın savunma oyuncularından Ali Eren, dün akşamki karşılaşmanın ilk yarısının son dakikalarında sakatlanarak sahayı sedyeyle terketti. Rakip alanda Hayfa'lı futbolcunun sert hareketi ile sol ayak bileğinden sakatlanan Ali Eren'in 2 hafta sahalardan uzak kalacağı belirtildi.

Almanlar oynamadı

BEŞİKTAŞ, yeni transfer ettiği üç Alman futbolcuyu dün akşam da oynatamadı. Sakatlığı nedeniyle İsrail'e götürülmeyen Hengen, lisansı yetiştirilemeyen Münch ve sakatlığı nükseden Scheffer, Hayfa maçında takımdaki yerlerini almadı.

Taraftar yalnız bırakmadı

BEŞİKTAŞLI taraftarlar İsrail'de de siyah beyazlı takımı destekledi. İstanbul'dan gelen Grup Siyah-Beyaz üyesi yaklaşık 500 kişilik taraftar topluluğu, Kiryat-Elizer Stadı'nda siyah beyazlı flamalar ve Türk bayrakları ile 90 dakika boyunca futbolcuları destekledi.

Nijeryalılar PAF takımda

BEŞİKTAŞ, Ohen ve Amokachi'yi bedava serbest bırakmak yerine, PAF takımının yabancı kontenjanına aldı. Federasyonun bu sezon uygulamaya soktuğu ‘‘A kadroda 5, PAF takımda 4 yabancı oynayabilir’’ yönetmeliği sayesinde Beşiktaş kontenjan fazlası futbolculara hem tazminat ödeyip, hem de bonservis ücreti almadan bırakmaktan kurtuldu.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!