Kısa kısa...

Güncelleme Tarihi:

Kısa kısa...
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 10, 1999 00:00

Haberin Devamı

Giresun Bolu yolcusu

İkinci Futbol Ligi ekiplerinden Giresunspor yeni sezon hazırlıkları için bugün Bolu Kartalkaya'da kampa girecek. Kamp çalışmalarının 12 gün süreceğini belirten Teknik Direktör Erdem Tuğal, ‘‘25 kişilik geniş bir kadromuz var. Genç bir ekibiz. Kamp döneminde kaynaşmayı sağlayıp lige kadar hazır hale geleceğiç’’ dedi.

Erdek'te triathlon

BİSİKLET ve Triathlon Federasyonu ile Erdek Belediyesi'nce ortaklaşa düzenlenen Erdek Triathlonu bugün yapılacak. Geçen yıl ilki düzenlenen Erdek Triathlonu, bu yıl kapsamı daha da genişletilerek 2. Erdek Triathlonu Türkiye Şampiyonası'na dönüştürüldü. Dört ayrı kategoride yapılacak yarışmalarda dereceye girenlere 1.5 milyar lira para ve birer bisiklet verilecek.

Paletli yüzmeciler gidiyor

18. Paletli Yüzme Büyükler Avrupa Şampiyonası, 12-19 Temmuz tarihleri arasında, Yunanistan'ın başkenti Atina'da yapılacak. Yunanistan'a bugün hareket edecek olan ve başkanlığını Sualtı Sporları Federasyonu Başkanı Harun Sevinç'in yaptığı kafilede, 12 sporcu, 3 antrenör, 1 idareci bulunuyor.

ENKA, Avrupa üçüncüsü

FRANSA'nın Rennes kentinde yapılan Avrupa Şampiyon Kulüpler Kupası'nda ENKA Erkek Tenis Takımı, Avrupa üçüncüsü oldu. Esat Tanık, Mustafa Azkara, Efe Üstündağ, Erdinç Baykal, Caner Ataşoğlu ve Volkan Salar'dan oluşan ENKA Tenis Takımı, Lüksemburg Şampiyonu Bonnevoie takımını 3-3 set averajı ile yenip yarı finale çıktı ancak Fransız METZ takımına yenilmekten kurtulamadı.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!