Kısa kısa...

Güncelleme Tarihi:

Kısa kısa...
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 08, 1999 00:00

Haberin Devamı

Özürlüler madalyaları topladı

ABD'nin North Carolina eyaletinde yapılan 10. Özel Olimpiyat Oyunları, kapanış töreni ile sona ererken Türk sporcuları oyunlara damgasını vurdu. Milli Takımımız, oyunları 9 altın, 10 gümüş ve 6 bronz madalya ile kapatarak büyük bir başarıya imza attı.

2006 kararı Temmuz 2000'de

FIFA, 2006 Dünya Kupası'na ev sahipliği yapacak ülkenin belirlenmesi kararının, 4 ay ertelendiğini açıkladı. Organizasyonu düzenleyecek ülke 2000 Temmuz'unda belirlenecek. 2006 için İngiltere, Almanya, Güney Afrika Cumhuriyeti, Fas ve Brezilya aday.

Sydney için yıldızlar devrede

SYDNEY 2000 Olimpiyatları için Avustralyalı ünlü sporcular gönülle bilet satacaklar. Son olarak ünlü tenisçi Jelena Dokic ile NBA ligi takımlarından San Antonio Spurs'de forma giyen Andrew Gaze, olimpiyat komitesi yetkilileri ile sözleşme imzalayarak, bilet satışlarının promosyonunda gönüllü görev yapmayı kabul ettiler.

Mahlas Ajax'ta

HOLLANDA'nın ünlü kulübü Ajax, Vitesse Arnhem'da forma giyen Yunan forvet oyuncusu Nikos Machlas'ı, kulüp rekoru olan 8 milyon 800 bin dolara transfer etti. Vitesse'de 3 sezonda 60 gole imza atan ve Avrupa Gol Kralı olan 26 yaşındaki Mahlas, 5 yıllık sözleşme imzaladı.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!