Kısa, kısa...

Güncelleme Tarihi:

Kısa, kısa...
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 02, 1999 00:00

Haberin Devamı

Engellilerin başarısı

ABD'nin North Carolina eyaleti Raleigh kentinde devam eden 10. Dünya Engelliler Yaz Olimpiyat Oyunları'nda Özkan Karamahmutoğlu 100 metrede, Hande Özyer ise 25 metre serbestte olimpiyatın altın çocukları oldular. Türk sporcuları ayrıca 2 gümüş, 2 de bronz kazandı.

Yelkende en büyük yarış

Ülkemiz yelkenciliğinin en büyük ve anlamlı yarışı ‘‘Cumhurbaşkanlığı Kupası Yelken’’ yarışları Mersin'de start aldı. Yaklaşık 80 erkek ve bayan sporcunun katıldığı yarışlar optimist, laser, 4.7 ve laser Radyal sınıflarında yapılıyor.

Çin ve Norveç yarı finalde

FIFA tarafından düzenlenen 3. Bayanlar Dünya Kupası'nda, yarı finalist ilk iki takım Çin Halk Cumhuriyeti ve Norveç oldu. ABD'de süren şampiyonada, Çin Halk Cumhuriyeti, Rusya'yı 2-0, geçen kupanın şampiyonu Norveç de İsveç'i 3-1 yendi.

Brezilya'dan fark: 7-0

40. Güney Amerika Futbol Turnuvası'na Paraguay'da devam edildi. Dünkü maçlarda favori Brezilya, Venezuella'yı 7-0 yendi. Goller Ronaldo (2), Amoroso (2), Ferreira, Assis ve Rivaldo kaydetti. Diğer maçta ise Meksika, Şili'yi Hernandez'in golü ile 1-0 mağlup etti.

Erdem Tuğal'dan imza

İkinci Lig takımlarından Giresunspor, Teknik Direktör Erdem Tuğal ile yeniden anlaştı. Kulüp Başkanı Osman Çırak, geçen sezonun sonlarına doğru göreve getirilen Erdem Tuğal'ın başarılı olduğunu belirterek, yeni sezonda da kendisiyle çalışma kararı aldıklarını açıkladı.

Ereğlispor'da Keleş başkan

Karadeniz Belediye Ereğlispor'un yeni yönetim kurumu üyeleri, ilk toplantılarında görev bölümünü yaptılar. Toplantıda kulüp başkanlığına Yalçın Keleş, asbaşkanlıklara Aydın Güngör, İrfan Erdem ve Ahmet Aksu getirildi.

Bayanlarda rakip İsrail

Bayan Milli Futbol Takımımız, bugün İsrail ile özel bir oynanacak. Şenlikköy Stadı'ndaki karşılaşma saat 17.00'de başlayacak. İki takım yarın da Vefa Stadı'nda ikinci kez karşı karşıya gelecek.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!