Kısa, kısa...

Güncelleme Tarihi:

Kısa, kısa...
Oluşturulma Tarihi: Haziran 22, 1999 00:00

Haberin Devamı

Bayanlar kıran kırana

Uluslararası Futbol Federasyonları Birliği (FIFA) tarafından düzenlenen 3. Bayanlar Dünya Kupası'nın ikinci gününde, Norveç ve Nijerya, maçlarını kazandı. ABD'nin çeşitli kentlerinde gerçekleştirilen ve 22 gün sürecek şampiyonada, ilk kupanın finalisti Norveç, Rusya'yı 2-1 yenerek kupaya iyi bir başlangıç yaptı. Nijerya, Kuzey Kore'ye 2-1 üstünlük sağlarken, Almanya ile İtalya ve Avustralya ile Gana 1-1 berabere kaldı.

İzmir'de tenis şöleni

Uluslararası Erkekler Satellite Tenis Turnuvası bugün İzmir'de başlıyor. Bu yıl sekizincisi düzenlenen turnuvaya, Belçika, Fransa, Türkiye, Özbekistan, Libya, Mısır, İtalya, İsveç, Almanya, İsrail, Avusturya, Slovakya, Brezilya, İngiltere ve Fas'tan sporcular katılacak.

Sınırda olimpik koşu

Uluslararası Olimpiyat Komitesi ile Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi'nin düzenlediği, ‘‘Olimpik Gün Koşusu’’ dün yapıldı. Artvin'in Hopa İlçesi'ne bağlı Kemalpaşa Beldesi ile Sarp Sınır Kapısı arasındaki yaklaşık 5 kilometrelik parkurda yapılan koşuya Türkiye'den 469, Batum-Sarp arasında yapılan koşuya ise Gürcistan'dan 500 sporcu katıldı.

Koşu sonunda bayanlar 13-20 yaş grubunda Güner Akçelik, 21-35 yaş grubunda Filiz Yıldız ve 36 yaş üstü grubunda Leyla Öncel birinci oldu. Erkeklerde ise 13-20 yaş grubunda Serdar Yavuz, 21-35 yaş grubunda Kani Lokumcu, 36-50 yaş grubunda Alparslan Bayıroğlu ve 51 yaş üstü grubunda Zafer Şahin ilk sıraları elde etti.

Zidane ve Dugary Fransa'ya döndü

Tatillerini geçirmek üzere Türkiye'ye gelen Fransa Milli Takımı'nın yıldızları Zidane ve Dugary, dün ülkelerine döndü. Ünlü futbolcular uçağa binmeden önce basın mensuplarına, ‘‘Tatil için gene geleceğiz'' dediler. Atatürk Havalimanı'nda gazetecilerle sohbet eden iki futbolcu, ‘‘Çok iyi dinlendik. İyi vakit geçirdik. Tekrar ülkenize gelmek isteriz’’ dediler. İki futbolcu ve aileleri, THY'nin tarifeli uçağıyla İstanbul'dan Paris'e gittiler.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!