Kısa, kısa...

Güncelleme Tarihi:

Kısa, kısa...
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 19, 1999 00:00

Haberin Devamı

Basketbolda bayanlar Gürcistan sınavında

Avrupa Bayanlar Basketbol Şampiyonası Eleme Grubu maçları bugün Samsun'da başlıyor. Milli Takımımız grubundaki ilk maçını bugün Gürcistan ile oynuyor. Yaşar Doğu Salonu'ndaki maç saat 19.30'da başlayacak ve TRT-3'ten naklen yayınlanacak. Belçika, İsveç ve Ukrayna'nın da yer aldığı grupta maçlar 23 Mayıs Pazar günü sona erecek. Günün diğer maçında saat 17.00'de Belçika-İsveç karşı karşıya gelecek.

Potada millilerin hazırlık programı

31. Avrupa Şampiyonasına hazırlanan Basketbol Milli Takımımız'ın Berlin ve Caen'de katılacağı turnuvaların maç programı belli oldu. Milli Takım, 6 Haziran'da başlayacak Super Cup'ta ilk gün Almanya, 7 Haziran'da Avustralya, 8 Haziran'da Fransa ile karşılaşacak. Milliler Caen'deki turnuvada ise 11 Haziran'da Slovenya, 12 Haziran'da Macaristan ve 13 Haziran'da Fransa ile oynayacak.

Voleybolda tek maç var

Voleybolda Erkekler A1 Ligi Play-off Çeyrek Final'inde bugün tek maç var. Burhan Felek Salonu'nda saat 15.00'de Arçelik ile Ziraatbank karşı karşıya gelecek. Seride 2-1 önde bulunan Arçelik, bu maçı alarak yarı finale çıkmak isterken, Ziraatbank'ta durumu 2-2'ye getirmenin hesaplarını yapıyor.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!