Kısa, kısa...

Güncelleme Tarihi:

Kısa, kısa...
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 11, 1999 00:00

Haberin Devamı

Erzurum'da puan sevinci

Erzurumspor'un Kocaeli deplasmanında berabere kalarak 1 puan alması, mavi beyazlıları sevindirdi. Teknik direktör Sadi Tekelioğlu, taraftara, takımlarını deplasmanda yalnız bırakmadıkları için teşekkür etti. İlk golü yemelerine karşın yılmadan mücadele ettiklerini kaydeden Tekelioğlu, ‘‘Şimdi puan alacağımız takım İstanbulspor'da’’ diye konuştu.

Körfez'de transfer hazırlığı

Kocaelispor'da Erzurumspor beraberliği yönetimin canını sıkarken iç transfer pazarlıklarının Fenerbahçe maçından sonra yapılacağı bildirildi. Yeşil siyahlı takımın kiralık oyunculardan Ç.Dardanelspor'da oynayan Bülent Uygun, A.Gücü'nde oynayan Tarık, G.Antepspor'da oynayan Erhan Albayrak gibi oyuncularla da görüşmeler yapılacağı bildirildi.

Deplasman fatihi Samsun

Antalyaspor'u deplasmanda yenerek puan cetvelinde üst sıralara tırmanan Samsunspor, aldığı son galibiyetle deplasman başarılarına bir yenisini ekledi. Deplasmanda 19 puan aldıklarını belirten teknik direktör Metin Türel, takım olarak içeride taraftarlarının baskısı nedeniyle rahat oynayamadıklarını, dış sahada ise gerilimden uzak, iyi mücadele vererek daha başarılı olduklarını söyledi.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!