Kısa, kısa...

Güncelleme Tarihi:

Kısa, kısa...
Oluşturulma Tarihi: Nisan 22, 1999 00:00

Haberin Devamı

Orduspor düzlüğe çıkacak

Orduspor, sahasında oynayacağı Amasyaspor maçından 3 puan hedeflerken, Atrenör Adem Aksoy, final niteliğindeki bir karşılaşmaya çıkacaklarını söyledi. Amasyaspor maçından galibiyetle ayrılacaklarına inandığını söyleyen Adem Aksoy, 'Biz 3 puan alarak düzlüğe çıkmak istiyoruz. Çalışmalarımızı da bu doğrultuda sürdürüyoruz'' dedi.

Erol KARAER Pötürge Belediye küme düştü

Türkiye 3. Ligi 3. Grup'ta mücadele eden Pötürge Belediyespor küme düştü. Futbol Federasyonu'ndan alınan bilgiye göre, ligin 29. haftasında rakip sahadaki Kocasinan Belediyesi maçına gitmeyen Pötürge Belediyespor, geçen hafta yine deplasmanda oynaması gereken Siverek Belediyesi maçına da çıkmayınca amatör kümeye düşürüldü.

Zonguldak'ta galibiyet yemini

Grubunda 27 puanla küme düşme hattında bulunan Zonguldakspor'un futbolcuları, bu hafta deplasmanda oynayacakları Kuşadasıspor'u yenmek için yemin ettiler. Alacakları galibiyetle üst sıralara yükselmek istediklerini söyleyen Antrenör Bilbay Taştemel, 'Grubun en rahat takımlarından Kuşadasıspor'u yenmek zorundayız. Ligde kalabilmemiz için geride kalan son 4 maçımızdan en az 2'sini kazanıp, rakiplerimizin puan kaybetmesini bekleyeceğiz'' dedi.

Ç.Rizespor'da Karaman devri

Yükselme Grubu takımlarından Çaykur Rizespor'da Celal Kıbrızlı'nın istifasıyla boşalan antrenörlüğe Hikmet Karaman getirildi. İstanbul'da İkicni Başkan Ekrem Cengiz'le önceki gün bir görüşme yapan Karaman, anlaşma sağlandıktan sonra dün Rize'ye geldi. Daha önce de Kocaelispor'la Erzurumspor'u çalıştıran Hikmet Karaman'ın yeşil mavili takımı Aydınspor'la oynayacağı maça hazırlayacağı bildirildi.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!