Kısa kısa...

Güncelleme Tarihi:

Kısa kısa...
Oluşturulma Tarihi: Haziran 30, 1998 00:00

Haberin Devamı

İnter-Toto 2.tur kuraları çekildi

İnter-Toto Kupası'nda ikinci tur kuraları çekildi. Altay ikinci turda Macaristan'ın Diosgyori takımı ile eşleşirken, Samsun'a Danimarka'nın Lyngby takımı çıktı.

Filede hakemimiz Dünya Ligi'nde

Uluslararası Voleybol Fedasyonları Birliği (FİVB), hakemimiz Ümit Sokulluoğlu'na, İtalya'da 17-19 Temmuz tarihleri arasında yapılacak Dünya Ligi'nde görev verdi.

Hentbol Yaz'98 İstanbul'da devam ediyor

Hentbol Yaz Turu'98 ‘‘İstanbul Budget Cup Turnuvası’’na bugün yapılacak iki maçla devam edilecek. Bayrampaşa Spor Salonu'ndaki maçların programı şöyle: 17.00 Türkiye-Türkmenistan, 18.30 Kazakistan-Avusturalya.

Zonguldak'da Tansu gidici

Zonguldakspor, iç transferde bir türlü uzlaşma sağlayamadığı futbolcusu Tansu'yla ilişkileri kesti, kendisinden kulüp bulmasını istedi. Zonguldak iç transferde şu ana kadar Serhat, Şenol ve Hamit ile sözleşme imzaladı.

Kilimlispor sahaya iniyor

Kilimli Belediye, bu yıl ilk kez mücadele edeceği 2'nci Lig'deki hazırlıklara bugünden itibaren tesislerinde başlayacak. Kulüp Başkanı Erdoğan Demir, Kilimli Belediye'nin ilk yılında zirveyi zorlayacağını söyledi.

Ç.Rize'nin gözü 1.ligde

Çaykur Rizespor'da transferin bu hafta içinde tamamlanacağı açıklandı. Teknik Direktör Celal Kıbrızlı ise, yeni bir takım yaratmaya çalıştıklarını belirterek, ‘‘Hedefimiz birinci lig’’ dedi.

Trabzon'da ödül günü

Trabzon Gençlik ve Spor il Müdürlüğü'nce 1997-98 sezonunda, çeşitli spor dallarında başarı gösteren sporculara ödül verildi.






Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!