Kısa kısa...

Güncelleme Tarihi:

Kısa kısa...
Oluşturulma Tarihi: Haziran 13, 1998 00:00

Haberin Devamı

Bomba ihbarı telaşlandırdı

Montpellier'in La Mosson Stadı'ndaki Bulgaristan-Paraguay maçı öncesi yapılan bomba ihbarı Fransızları telaşlandırdı. Statta taraftarın olmadığı anda gelen ihbar üzerine güvenlik görevlileri, personel ve gazetecileri stattan çıkartarak, uzun süre arama yaptı. Telefonla yapılan ihbarın asılsız olduğu ortaya çıktı.

İlk kırmızı kart Nankov'a

Dünya Kupası'nın ilk kırmızı kartını Bulgaristan ile Paraguay arasındaki kupanın 5. maçında Bulgar Nankov gördü. İlk yarıda bir sarı kart gören Nankov, 89. dakikada Yegros'a yaptığı sert hareket sonrası kırmızı kartla cezalandırıldı.

Vieri'ye 264 şişe şarap

İtalya'nın Şili karşısındaki ilk golünü atan Christian Vieri, Dünya Kupası sonunda 264 şişe İtalyan şarabı ile ödüllendirilecek. İtalya Ulusal Şarap Evleri Birliği, 264 üyesinin birer şişe şarapla, İtalya'nın kupadaki ilk golünü atan yıldızı ödüllendirdiklerini açıkladı.

Chilavert golü kaçırdı

Paraguay Ligi'nde penaltı ve frikiklerden attığı 22 golle tanınan tecrübeli kaleci ve kaptan Chilavert, dün de Bulgaristan karşısında nefis bir serbest atış kullandı. Zdravkov topu son anda kornere çeldi.

Türk Telekom arızayı gideriyor

Kupa maçlarını ekrana getiren TRT-1'in yayınlarının İstanbul ve Marmara Bölgesi'nin bir kısmında net olarak izlenememesinin nedeninin Türk Telekom'un uydu emiş sistemindeki arızadan kaynaklandığı açıklandı. Türk Telekom yetkilileri arızanın giderilmeye çalışıldığını belirtti.

Bulgaristan'da TV satışları arttı

Bılgar halkının futbol heyecanı, ülkede televizyon satışlarını artırdı. Esnaf, geçen ay satışların yüzde 40 arttığını belirtti. Bir çok kentin ana meydanlarına dev ekranlar kuruldu.

1907 Derneği'nde dev ekran kuruldu

1907 Fenerbahçe Derneği, üyelerinin Dünya Kupası maçlarını izlemesine imkan sağlamak için dernek merkezine dev ekran kurdu.






Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!