Kısa gelin saçı modelleri

Güncelleme Tarihi:

Kısa gelin saçı modelleri
Oluşturulma Tarihi: Haziran 06, 2016 15:14

Gelin saçı modeline en zor karar verenlerin en başında kısa saçlı gelinler vardır. Ne kısa saçlarından ne de güzelliklerinden vazgeçemeyen gelinler için bu yaratıcı fikirler yol gösterici olabilir...

Haberin Devamı

Kısa saçı ile gelin saçı modeli arayışı içinde olan gelin adayları için en yaratıcı saç modeli fikirlerlerini sizler için derledik...

GELİN ŞAPKALARI

Kısa saçınız var ise düğün gününde hangi saç modelini seçeceğiniz konusu tam bir kaosa dönüşebilir, haklısınız. Bunun için paniklemeyin. Birbirinden güzel vintage görünümlü gelin şapkaları imdadınıza yetişebilir.

 

Kısa gelin saçı modelleri

 

İŞLEMELİ TOKALAR

Saçınızın bir yanına tutturabileceğiniz işlemeli büyük tokalar da kısa saçlı gelinler için ideal bir seçim olabilir.

 

Haberin Devamı

Kısa gelin saçı modelleri

 

İşlemeli ve bütün bir şekilde olan büyük gelin saçı bantları da kısa saçlı gelinlerin kullanabileceği gösterişli saç aksesuarlarından.

SAÇLARINIZ KÜT KESİM İSE

Eğer saçlarınız küt kesim ise dalgalı maşa ile hafif dalgalar verdirerek arkaya doğru salaş bir şekilde hafif de olsa toplatabilirsiniz. Yanlardan çıkan perçemleri de renkli mevsim çiçeklerinden oluşan gelin taçları ile süsleyerek harika bir görünüme sahip olabilirsiniz.

 

Kısa gelin saçı modelleri

 

Aksesuar kullanmak yerine güzel bir fön ve saç modeli ile kısa saçlarınızı doğal haline bırakmanız da size ayrı bir hava verecektir.

Kısa saçlı bir gelin olacaksanız gelinlik modelinizden önce saç modelinize karar vermeniz seçiminizi daha doğru yapmanıza olanak sağlayabilir.

 

dugun.com Tarafından hazırlanmıştır.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!