Kış ortasında yaz

Güncelleme Tarihi:

Kış ortasında yaz
Oluşturulma Tarihi: Şubat 01, 2016 10:52

BODRUM'da yüzünü gösteren güneşli hava, kış mevsiminde yazdan kalma bir gün yaşattı. Kimileri sahildeki kafelerde oturup yürüyüş yaparken, kimileri de denize girmenin keyfini yaşadı.

Haberin Devamı

Yurdun büyük bir bölümünde soğuk ve yağışlı hava etkili olurken, Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde yazdan kalma bir gün yaşandı. Güneşte hissedilen sıcaklık 24 dereceye kadar ulaşırken, İzmir'den tatile gelen Baran Demirok ve kızı 4 yaşındaki Sade Demirok denizin keyfini çıkardı.

Kış ortasında yaz

Kış mevsiminde deniz keyfi yaşayan Demirok, "Yılın bu dönemlerinde Bodrum'a geliyorum. Kış aylarında Bodrum'a geldikçe denize girmeye özen gösteriyorum. Bu kez 4 yaşındaki kızımla birlikte üşümeden denize girdik" dedi. Kimi Bodrumlular ve tatilciler de sahildeki kafeteryalarda kısa kollu tişörtlerle oturdu, çocuklar deniz kenarında ayaklarını denize sokarak oyun oynadı.

Haberin Devamı

Kış ortasında yaz

Bazı vatandaşlar da Cumhuriyet Caddesi sahilinde ve Barlar Sokağı'nda yürüyüş yaptı. Meteoroloji yetkilileri tarafından haftaya yağmurla başlayacak olan Bodrum'da, salı günü yeniden güneş açacağı belirtildi.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!