Kış Öncesi Polisler Uyarıyor: "Önleminizi Alın!"

Güncelleme Tarihi:

Kış Öncesi Polisler Uyarıyor: Önleminizi Alın
Oluşturulma Tarihi: Ekim 13, 2015 14:21

Toplum Destekli polisler vatandaşı uyarıyor.

Bor İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği, vatandaşların mal ve can güvenliği karşısında alması gereken emniyet tedbirleri ile ilgili bilgiler içeren el ilanı dağıttı.
Bor Emniyeti Halkın can ve mal güvenliğini her zamanki gibi düşünüyor. Bor Emniyet Müdürlüğüne Bağlı Toplum Destekli Polislik Büro Amirliğine bağlı ekipler kapı kapı dolaşıp vatandaşı bilgilendirme çalışmaları yapıyor. Bor genelinde yazlık diye tabir edilen ve sadece sıcak havalarda kullanılan bağ-bahçe gibi yerlerde bulunan evlerin güvenliği için Toplum Destekli Polisler kapı kapı dolaşıp halka el ilanı dağıtarak bilgilendirme çalışmaları yapıyorlar. Dağıtılan el ilanlarında yaz aylarında kullanılan ev ve bahçelerin, kış aylarında daha az kullanıldığı belirtilirken, vatandaşların her türlü hırsızlık olaylarına karşı dikkatli olmaları istendi. Özellikle kış aylarında ev ve bahçe gibi yerlerde vatandaşların güvenlik kamerası taktırarak olayların önüne geçilebileceği de belirtildi.
Yapılan bu uygulamalardan Bor’lu vatandaşların bir hayli memnun kaldıkları gözlenirken, bilgilendirme çalışmaları için de Toplum Destekli Polislere teşekkür ettiler.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!