Kış Güneşi ilk bölüm fragmanları izle!

Güncelleme Tarihi:

Kış Güneşi ilk bölüm fragmanları izle
Oluşturulma Tarihi: Şubat 05, 2016 04:15

İlk tanıtım fragmanı Ocak ayı içerisinde yayınlanan Kış Güneşi çok yakında izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor. İmkansız bir aşkı ele alan dizi, yayınlanmaya başlamadan hikayesi ve kadrosuyla dikkat çekmeyi başardı. İşte Kış Güneşi detayları…

Haberin Devamı

Show TV'nin yeni dizisi Kış Güneşi, yayına girmeden merakla beklenmeye başlandı. Hikayesi ve kadrosu ile dikkat çeken dizinin başrollerini Şükrü Özyıldız ile Aslı Enver’in paylaşıyor.

‘Kaybolan bir benlik, imkansız bir aşk ve sırlarla dolu bir geçmişi’ anlatan dizinin yönetmenliğini Murat Onbul’un üstleniyor. Kış Güneşi'nin oyuncu kadrosunda Mahir Günşiray, Şenay Gürler, Hakan Gerçek, Başak Parlak, Berrak Kuş ve Hakan Boyavyer alırken, yapımcılığını Endemol Shine Türkiye yapıyor.

KIŞ GÜNEŞİ 1.BÖLÜM 2. FRAGMANI

KIŞ GÜNEŞİ 1.BÖLÜM FRAGMANI

Kış Güneşi, çok yakında Show TV ekranında izleyicisiyle buluşacak...

ASLI ENVER KİMDİR?

10 Mayıs 1984 tarihinde Londra‘da ailesinin ikinci çocuğu olarak doğan Aslı Enver, ilkokulu Londra’da okudu. 12 yaşına kadar Londra’da yaşayan Aslı Enver, 1996 yılında ailesiyle birlikte İstanbul’a taşındı. Pera Güzel Sanatlar Lisesi’ni bitirdikten sonra İstanbul Haliç Üniversite’nin Tiyatro Bölümü’nden mezun oldu.

Haberin Devamı

2003 yılında “Hayat Bilgisi” adlı dizide oynadı, 2007 yılında Kanal D’de yayınlanmaya başlayan “Kavak Yelleri” adlı gençlik dizisinde başrol Mine Ergun karakterini canlandırdı. 2012 yılında yine başrolde “Suskunlar” dizisinde oynadı. 2013 yılında da “Kayıp” dizisinde ve “Tamam Mıyız?” sinema filminde oynadı.

Oynadığı sinema ve dizilerden başka; Yapı Kredi, maviyesil, Lescon ve Molped reklamlarında rol alan Aslı Enver, 13 Temmuz 2012 tarihinde oyuncu Birkan Sokullu ile evlendi.

ŞÜKRÜ ÖZYILDIZ KİMDİR?

1988 yılında İzmir‘de doğan Şükrü Özyıldız’ın çocukluğu İzmir’de geçti. İTÜ Gemi Makineleri Mühendisliği’ni kazanarak İstanbul‘a gelen Özyıldız, ilk yıl yeniden sınava girdi ve Ege Üniversitesi’nde işletme okumaya başladı.

Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde oyunculuk eğitimi alan Özyıldız, tiyatro oyunlarında, reklamlarda ve dizilerde oynadı. Davul ve perküsyon kullanmakta usta olan Şükrü Özyıldız, 2013 yılında Star TV ekranlarında yayınlanan “Benim Hala Umudum Var” dizisinde Gizem Karaca ve Berk Oktay ile başrolü paylaştı. 2013 yılında ilk sinema filmi “Neva” da başrol oynadı. 2011’de Derin Sular, 2012’de Uçurum, 2013’de Benim Hala Umudum Var, 2013’de Neva isimli filmlerde rol aldı.

BAKMADAN GEÇME!