Kış Güneşi dizisinin 2. bölüm fragmanı yayınlandı mı? - izle

Güncelleme Tarihi:

Kış Güneşi dizisinin 2. bölüm fragmanı yayınlandı mı - izle
Oluşturulma Tarihi: Şubat 23, 2016 22:02

Kış Güneşi 1. bölümü dün akşam ekrana geldi. Seyircileri daha ilk bölümden ekran başına kilitlemeyi başaran Kış Güneşi'nin 2. bölümü ise ayrı bir merak konusu. Kış Güneşi 2. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kış Güneşi 2. bölümünde neler yaşanacak? Kış Güneşi 2. bölümünde Efe için yeni bir hayat mı başlayacak? Tüm detaylar haberimizde.

Haberin Devamı

Show TV'nin yeni dizisi Kış Güneşi ilk bölümüyle bu akşam seyircisiyle buluştu. Beklenen ilgiyi gören dizinin oyuncuları arasında Şükrü Özyıldız, Aslı Enver, Mahir Günşıray, Şenay Gürler, Hakan Gerçek, Başak Parlak, Berrak Kuş ve Hakan Boyav gibi başarılı oyuncular yer alıyor.

Kış Güneşi yeni bölümü ile 1 Mart Salı Show TV ekranlarında olacak. Kış Güneşi 2. Bölüm fragmanı ise yayına girdiğinde bu sayfadan izlenebilecek. Peki; Kış Güneşi 1. bölümünde neler yaşandı?

Kış Güneşi 1. bölüm özeti

Kış Güneşi”nin ilk bölümünde; 7.doğum gününde evinin bahçesinde ikiz kardeşi Mete ve arkadaşları Nisan ile saklambaç oynayan Efe bütün hayatını değiştirecek bir olaya şahit olur. Gördüklerini babasına anlatmak için kimseye belli etmeden babasının otomobiline saklanır.

Haberin Devamı

Tüm ev halkı Efe’yi ararken, babası Harun aldığı bir telefon ile alelacele evden çıkmak zorunda kalır. Harun’u yolda büyük bir tuzak beklemektedir. Harun ölürken, arka koltuğa saklandığından babası dışında kimsenin haberi olmayan Efe ortadan kaybolur.

Öldü sanılan Efe için yepyeni bir hayat başlamıştır. Aradan 20 yıl geçer. Efe balıkçılık yaparken Mete, çocukluk arkadaşı Nisan ile evlenmiş ve aile şirketinin yöneticisi olmuştur. İkizleri ayıran kişi, bu kez onları bir araya getirmek ve intikam almak için geri döner.

Kış Güneşi dizisinin 2. bölümü 1 Mart 2016 Salı akşamı Show TV'de!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!