Kış Güneşi 1. bölüm bu akşam yayınlanıyor! - izle

Güncelleme Tarihi:

Kış Güneşi 1. bölüm bu akşam yayınlanıyor - izle
Oluşturulma Tarihi: Şubat 23, 2016 12:33

Show TV'nin yeni dizisi Kış Güneşi 1. bölümü bu akşam ekrana geliyor. Güçlü oyuncu kadrosu ile dikkati çeken dizi ilk kez bu akşam yayınlanacak. Herkesin büyük merakla beklediği Kış Güneşi dizisinin konusu ve ilk bölümünde yaşanacaklara dair detaylar! Kış Güneşi 1. bölüm 1. fragman ve Kış Güneşi 1. bölüm 2. fragman haberimizde.

Haberin Devamı

Başrollerini şu sıralar şarkıcı Murat Boz ile büyük aşk yaşayan başarılı oyuncu Aslı Enver ve genç kızların sevgilisi Şükrü Özyıldız’ın paylaştığı yeni dizi Kış Güneşi, bu akşam yayın hayatının ilk bölümü ile seyirciye merhaba diyecek.

Endemol Shine Türkiye’nin yapımcılığını, Murat Onbul’un ise yönetmenliğini üstlendiği ekranların yeni dizisi Kış Güneşi’nin başrollerinde Aslı Enver ve Şükrü Özyıldız, oyuncu kadrosunda Şenay Gürler, Mahir Günşiray, Hakan Boyav, Başak Parlak, Hakan Gerçek, Berrak Kuş, Gamze Süner Atay ve Mehmet Esen gibi usta isimler yer alıyor.

Kış Güneşi 1.Bölüm 1.Fragman

Kaybolan bir benlik hikâyesi, imkansız ve sırlarla dolu aşk hikayesinin etkileyici bir senaryo ile birleştirilerek ekranlara taşınacağı Kış Güneşi’nde yakışıklı oyuncu Şükrü Özyıldız, yıllardır birbirlerini görmeyen Mete ve Efe isimli iki kardeşe hayat verirken, Aslı Enver ise kardeşlerden birinin eşi Nisan’ı canlandıracak.

Haberin Devamı

Dizinin başrol oyuncuları Şükrü Özyıldız ve Aslı Enver dizi hakkında samimi açıklamalarda bulundu. Etkileyici bir hikayeyi konu alan Kış Güneşi dizisinin güçlü oyuncu kadrosu ile iddialı bir çıkış yapacağını belirten ikili izleyen herkesi ekran başına kilitleyeceğini ifade etti.

Büyük merak uyandıran dizi bu akşam saat 20.00’de Show Tv ekranlarında izleyicilerin karşısına çıkacak. Sakın kaçırmayın! Kış Güneşi 1. bölüm fragmanını aşağıdaki bağlantıdan izleyebilirsiniz.

Kış Güneşi 1.Bölüm 2.Fragman

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!