Kırşehirli Minik Yüreklerden Mehmetçiklerimize anlamlı destek

Güncelleme Tarihi:

Kırşehirli Minik Yüreklerden Mehmetçiklerimize anlamlı destek
Oluşturulma Tarihi: Mart 01, 2018 14:33

Kırşehirli Minik Yüreklerden Mehmetçiklerimize anlamlı destek

Haberin Devamı

Salih GÜNER, KIRŞEHİR (DHA)- Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci Dr. Meral Kılıçözü Anaokulu’nun öğretmen ve velilerin düzenlediği “Ana Kucağından Asker Ocağına “isimli proje kampanyasına katıldı.

Başkan Bahçeci, “Dr. Meral Kılıçözü Anaokulu öğrenci, öğretmen ve velileri ‘Ana kucağından Asker Ocağına’ isimli projesi ile Kahraman Askerlerimize bere ve atkı örmüşler, güzel resimler ve anlamlı notlar da koymuşlar, bir kısmı Bingöl’deki ki bir kısmı da Afrin’deki Askerlerimize ulaştırılacak” dedi.

Başkan Bahçeci “Ulusal bir konu ile ilgili, askerimizin terörle mücadele ettiği hem sınır içinde, hem sınır dışında Zeytin Dalı hareketinin devam ettiği bir süreçte kahraman askerlerimize , bu yaşlarda onları soğukta korumak için bere , atkı ihtiyaçları yok ama sembolik olarak böyle bir iş yapmaları gerçekten çok kıymetli bu projeyi düşünen ve hazırlayan hocalarımızı tebrik ediyorum. Katkı sağlayan velilerimize teşekkür ediyorum. Çocuklarımıza vatan sevgisinin oluşması bu yaşlarda, bunun farkına varmaları geleceğimiz adına son derece kıymetli diye düşünüyorum. Emeklerine teşekkür ediyoruz. Haftaya Cuma günü de biz Kilis’e gideceğiz askerlerimize moral için Kırşehir, Aksaray, Kırıkkale ve Kayseri ile birlikte dört belediye başkanı Afrin’e gideceğiz. Afrin’e giderken bere, atkı ve destek için yapılanlardan oraya götüreceğiz. Okul müdürümüze, öğretmenlerimize ayrı ayrı teşekkür ediyoruz” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!