Kırşehir’de çevre yolu yatırım programına alınıyor

Güncelleme Tarihi:

Kırşehir’de çevre yolu yatırım programına alınıyor
Oluşturulma Tarihi: Kasım 15, 2016 12:54

Kırşehir’de çevre yolu yatırım programına alınıyor

Haberin Devamı

Salih GÜNER, KIRŞEHİR (DHA) - AK Parti Kırşehir Milletvekili Mikail Arslan, Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi Mikail Arslan, Kırşehir Çevre Yolu’nun 2017 yatırım programında yer alacağı müjdesini verdi.

AK Parti Kırşehir Milletvekili ve Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi Mikail Arslan, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı’nın bütçe görüşmelerinde Kırşehir çevre yoluyla ilgili bilgiler verdi. Arslan, “Gerçekten Türkiye’nin her ilinde ulaşım hizmetlerinin eserlerini ve izlerini görmek mümkündür. Ben hem Türkiye genelinde hem de ilimizde yapılan ve bundan sonra yapılacak hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. Tabii, hem bürokraside hem de siyasette görev alan sayın Bakanımızın bizlerin taleplerine de son derece sıcak bir yaklaşımla karşılık verdiğini de özellikle ifade etmek istiyorum. Özellikle uzun yıllardır Kırşehir’de çevre yolu bir kangren hâline gelmişti, sayın Bakanımız bununla da ilgili talimatları verdi. İnşallah 2017 yılı yatırım programında yer alacak ve Kırşehir’in sadece kuzey-güney koridorunda yeşil bant olarak gözüken alan inşallah yol ağına dâhil edilmiş olacak. Böylelikle önemli bir sorun giderilmiş olacak” dedi.

Milletvekili Arslan’ın konuşmasının ardından Kırşehir Çevre Yolu’na ilişkin beklenen müjdeli haberi veren Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, “Mikail Arslan bey birçok şeyi ortaya koydular. Özellikle, Kırşehir Çevre Yolu’nun yapımının 2017’de başlanması konusu vardı. Bölünmüş yol sınırındaki yolun proje çalışmaları tamamlanmış yol güzergâhının geçtiği kamulaştırma koridorunun imar tadilatıyla birlikte. Tabii özellikle, kamulaştırmanın imar tadilatı belediye tarafından çözülecek. Daha sonra yatırım programına alınmasını zaten daha önce de zikretmiştik, onları özellikle vurgulamış olalım” şeklinde konuştu.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!