Kırşehir Belediyesi’nin projeleri tamamlanmak üzere

Güncelleme Tarihi:

Kırşehir Belediyesi’nin projeleri tamamlanmak üzere
Oluşturulma Tarihi: Şubat 07, 2017 16:22

Kırşehir Belediyesi’nin projeleri tamamlanmak üzere

Haberin Devamı

Salih GÜNER, KIRŞEHİR (DHA)-BELEDİYE  Başkanı Yaşar Bahçeci,Güzler Piknik Alanı ve Evcil Hayvan Parkı Projesi ve Neşet Ertaş Kültür Merkezi’nde incelemelerde bulundu.

Belediyece yaptırılan Güzler Piknik Alanı ve Evcil Hayvan Parkı ve Neşet Ertaş Kültür Merkezi Projesi’nin ne aşamada olduğunu ve projelerin yapımını yakından inceleyen Başkan Bahçeci, çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Güzler Evcil Hayvanlar Parkı’nda büyük kuş bahçesinin bittiğini ve Kırşehir’in Mayıs ayında muhteşem bir esere daha kavuşacağını belirten Belediye Başkanı Bahçeci, önemli bir dinlenme, piknik alanının şehre kazandırılacağını söyledi. Bahçeci, hızla çalışmaları ilerleyen Güzler Piknik Alanı ve Evcil Hayvan Parkı Projesi’nin ne aşamada olduğunu ve projenin gelişimini yakından inceledi.

Projeyle kentte ilk kez içerisinde onlarca kuşu barındıran bir kuş bahçesinin olacağını belirten Bahçeci, "Güzler alanının doğal yapısına müdahale edilmeden tasarladığımız projeyle konforlu bir piknik alanı, seyir terasları, basketbol sahası, oyun grupları, kafeterya, köprüler, idari binalar, büfeler, satış birimleri ve çocuklarımıza hayvan sevgisini aşılamak için planladığımız evcil hayvan parkı, seyir kuleleri, eğitim alanları yer alıyor. İçerisinde onlarca çeşit kuşun bir arada yaşayacağı bir kuş bahçesi de olacak. İster kalabalık gruplar halinde, ister aileler halinde, piknik yapabilecek. Projemizde ayrıca onlarca çeşit kuşun bir arada yaşayacağı bir kuş bahçesi de olacak. İster kalabalık gruplar halinde, ister ailenizle piknik yapabileceksiniz” dedi.

Açılışa Hazırlanan Neşet Ertaş Kültür ve Sanat Merkezi’nde incelemelerde de bulunarak, Kırşehir’de mevcut Kültür Merkezi’nin yeterli olmaması nedeniyle başlatılan proje ile ilgili bilgi veren Başkan Bahçeci, “Neşet Ertaş Kültür ve Sanat Merkezimiz açılışa hazırlanıyor, Kırşehir’e uzun yıllar hizmet edecek. Neşet Ustanın ismine yakışır bir eser oldu. Kültür Merkezimiz hizmet vermeye başladığında Kırşehir tam bir kültür şehri olacak. Neşet Ertaş Kültür ve Sanat Merkezi inşaatı tamamlandı, şu anda tefriş çalışmaları devam ediyor. Sosyal ve kültürel faaliyetlerin gerçekleştirileceği, Kırşehir’e yakışır bir kültür merkezimizi herhangi bir aksilik olmaz ise Mart sonu Nisan başı gibi açmayı planlıyoruz. Sergi salonları, dernek ve kurs odaları ve modern mimarisi ile Kültür Merkezimiz Anadolu’nun ikinci büyük kültür merkezi olacak. Hizmete sunduğumuzda, bütün vatandaşlarımızın kültürel ve sosyal etkinliklerle buluşmasını sağlayacağız. Kırşehir’i her alanda geliştirecek, değiştirecek ve Kırşehir’e yeni sosyal alanlar kazandıracak. Daha büyük hedeflere, daha büyük projelerle ilerlemek adına şehrimize yeni hizmetler ekliyoruz. Bu hizmet yarışında biz kendimizle yarışarak daha iyisini, daha güzelini deneyimimiz ve mühendislik bilgimizle harmanlayarak yeni projeler ürettik” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!