Kırmızı Ödülleri belgeleri dağıtıldı

Güncelleme Tarihi:

Kırmızı Ödülleri belgeleri dağıtıldı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 02, 2016 14:18

HÜRRİYET Gazetesi tarafından düzenlenen geleneksel Kırmızı Ödülleri 2016 sergisi ile yarışmaya İzmir'den katılan ajanslara ve Kırmızı jürisinde İzmir'den yer alan üyelere teşekkür belgesi takdimi, İzmir Ekonomi Üniversitesi Konferans Salonu'nda gerçekleşti.

Haberin Devamı

Sunumu Kırmızı Ödülleri Koordinatörü Gürül Öğüt tarafından yapılan etkinlikte teşekkür belgeleri Hürriyet Ege Temsilcisi Deniz Sipahi ve Hürriyet Ege Bölge Reklam Müdürü Dilan Gökdoğan tarafından dağıtıldı. İzmir'in Kırmızı Ödülleri açısından çok farklı bir yeri olduğunu ve Kırmızı Bölge'nin doğuşunu İzmirli bir reklamcıya borçlu olduklarını söyleyen Gürül Öğüt, “7-8 yıl önce sıcak bir yaz günü İstanbul'da bir otelin terasında 3 kişi buluşmuştuk. Ben, o tarihte Hürriyet gazetesinin bölgeler reklam satış koordinatörü Nilgün Çetin ve sevgili Murat Türkkay. Murat da o tarihte İzmir Reklamcılar Derneği'nin (İRD) başkanıydı. Sektör hakkında da sohbet ediyorduk. Konu bir ara Bumerang Ödülleri'ne geldi. Murat, İRD'nin Bumerang Ödülleri'ni devam ettirememesinden duyduğu üzüntüden ve Kırmızı işbirliğinde bir şekilde yeniden hayata geçirilip geçirilemeyeceğinden bahsetti. İşte bu sohbetten Kırmızı Bölge Ödülleri doğdu. Dolayısıyla hem kişisel olarak bende hem de Kırmızı'da İzmir'in yeri ayrıdır" dedi.

Haberin Devamı

Kırmızı Ödülleri belgeleri dağıtıldı


Kırmızı Bölge'ye İzmir'den 11 ajansın katıldığını belirten Gürül Öğüt, "Bu yıl Kırmızı'ya İzmir'den katılan Grafiket'in 7 farklı müşterisi için hazırladığı reklamlar Kırmızı Bölge'de yarıştı, 2 Kırmızı Bölge ödülü ve 2 başarı belgesi kazandı. Kırmızı Bölge kazanan işlerinden insan kaynakları ilanı İstanbul'da da 1 Kırmızı kazandı. Mandal Ajans 6 farklı müşterisi için hazırladığı reklamla katıldığı Kırmızı'da tam 6 başarı belgesi kazandı.

Kırmızı Ödülleri belgeleri dağıtıldı

Reklam Merkezi, 8 farklı müşterisinin ilanı ile yarıştı ve 3 Kırmızı ödülü kazandı. Ayrıca İstanbul'da da 2 Kırmızı ve 1 başarı belgesi aldı. Sadece Kırmızı'ya iş göndermiş ajansların katılabildiğini 'Kırmızı Kafası' Facebook oylamasında İzmir'den Mektepli Özel Eğitim Hizmetleri birinci oldu" dedi.

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!