Kırmızı noktalı bir yazı

Güncelleme Tarihi:

Kırmızı noktalı bir yazı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 19, 2004 19:06

Evet, bu yazı er veya geç yazılmalıydı. Bir vatan evladı cesaret edip bu yazıyı yazmalıydı. Okurlarım tarafından sapıklıkta suçlanmayı bile göze alarak, yazdım! Bize atalarımız böyle öğretti. Ulubatlı Hasanlar’ın, Genç Osmanlar’ın (Bağdat’ın içindeki Genç Osman’dan bahsediyorum, yanlış anlamayın!), Koca Seyidler’in yolunda, gözümü kırpmadan kendimi feda ettim.

Haberin Devamı

Bizim erkekler biraz palavracıdır, malum. Biraz değil, epey yani...

Prezervatif üreten bir yabancı şirket Türkiye’de bir pazar araştırması yapmış, Türk erkeklerine “penisiniz kaç santim?” diye ... soramayacağına göre, “prezertavif kullanırsanız, şu aşağıdaki boyutlardan hangisini satın alırsınız?” diye kıvırmış, sonuçta anketten “Türk erkekleri XL’dir” diye bir sonuç çıkınca, üretilen prezervatifler elde kalmıştı, tabiri caizse...

Halbuki benim gibi eski, ve hemcinsi vatandaşlarının zaafını iyi bilen bir araştırmacıya sorsalardı, söylerdik: Böyle konularda deneklerin beyanına, cevabına güvenmeyeceksin kardeşim, bizzat ölçüm yapacaksın! Nasıl mı? Onu da mı ben söyleyeceğim artık?

Hadi bizzat ölçmek pratik değil diyelim, çoluk çocuğun önünde, kahvede filan... en azından deneği uyarıyor ayağına, korkutacaksın: “Vereceğin cevap beni ikna etmezse, ölçerim bak ona göre!” Tabii arketörü haso ayıdan seçmek kaydıyla...

Haberin Devamı

Ayrıca, tecrübeli anketçiler, deneklerin “ne oranda” yalan söylediğini, gerçekleri “ne kadar” saptırdığını üç aşağı, beş yukarı bilirler. Gerçi, bizim bildiğimiz sapmalar genelde “yüzde” cinsindendir ama, santime çevirmek çok da zor olmasa gerek.

*

Benzer bir başka palavra da “kim, ayda kaç kere cinsel ilişkiye giriyor” şeklindeki bir ankette ortaya çıkmıştı.

Durex’in araştırmasına göre, Amerikalılar senede ortalama 124 kere (3 günde bir) ilişkiye girerken, Yunanlılar 117, Hırvatlar ve Güney Afrikalılar 116, Yeni Zelandalılar 115, İtalyanlar 111, Fransızlar, İsrailliler ve Ruslar 110, İngilizler 107, Almanlar, Macarlar ve Türkler de 105 (3,5 günde bir, yani haftada 2 kere) kez cinsel ilişkiye giriyormuş.

Yalan, külliyen yalan!

Bir ömür boyu, yani ilk ilişkiden son ilişkiye kadar ortalama alındığına göre, külliyen yalan.

Türk erkekleri, bir ömür boyu, ortalama haftada 2 kere ... hadi canım sende!

Daha doğrusu, bu, bizim erkeklerin “cinsel ilişkiden” ne anladığına bakar. Soruya cevap veren hemcinsvatandaşlarım “ilişki” kavramını biraz “geniş” tutmuş olabilirler.

Hani bir partner olacak, bu parnter de... Yahu beni şimdi “konuyu açmak” zorunda bırakmayın!

Haa, daha da güzeli, aynı Durex araştırmasına göre, Türkler “yıllık ortalama ilişki” açısından Dünya sıralamasında ortalardaymış, ama “partner sayısı” açısından “üstlerde” yer alıyormuş.

Ba ba ba ba...

Gözümün içine bakarak konuşun! Ulan kimi yiyorsunuz be?

Türkler bir ömür boyu “çok çeşitli partnerlerle” ilişkiye giriyormuşmuş...

Yalancının...

Burada da “partner” tanımını benimkiler biraz geniş tutmuş herhalde.

Partnerlerini “ayak sayısına göre” hesaplamış olabilirler mesela.

Yahut hesaplarını “1 marka = 1 parnter” denklemi üzerinden yapmış olabilirler ki, bu açıdan dahi çeşitten pek hoşlaşmaz benim hemcinslerim. Hani tanıdıktan bildikten şaşmayacaksın hesabı, sonra mahçup olmamak için.

*

Affedersiniz, farkındayım, yazı biraz ayıplaştı ama emin olun kabahat bende değil. Böyle araştırmalarla ve haberlerle kamuoyunun kandırılmasına tahammül edemiyorum. Benimkisi bilimsel bir endişe yani...

Hani her siyasî ankette, oyu düşük çıkan politikacıların dediği gibi, “bu anketlerin arkasındaki bazı karanlık güçlerden” kıllanıyorum ben de. Türk erkeğinin moralmanını bozup, verimden düşürmek ve bir tanesi dünyaya bedel olmaya devam eden Türk milletinin kökünü bu yolla kazımak. Kosova’nın, Mohaç’ın, Çanakkale’nin intikamı...

Hani tarım zararlısına karşı, erkekleri iğdiş edip salıverirler ya doğaya... Dişi, sezonda zaten bir erkekle çiftleşecek, o da çaptan düşük, böylece doğumlar azalıyor, kımıl ve sünenin kökü kuruyor...

İşte bize de böyle bir tuzak kurduklarından şüpheleniyorum. Benim Mehmet’im, benim Hasan’ım bu haberleri gazetelerde okuyor, bir ortalama Türk erkeği’nin Extra-Large’ına bakıyor, bir kendi S’ine... Bir ortalama Türk erkeği’nin performans değerlendirmesine bakıyor (tu tayms e viik), bir de kendine (wan taymz inaf)... Moral zınk, çaptan düşüyor tabii ki...

*

Allah’tan, benim gibi, kurulan bu menfur tuzağın farkında, bilinçli, yeterli bilgiye haiz, konuya hâkim ve ces’ur vatan evlatları çıkıyor da, dahili ve harici bedhahların kanına girdiği, kal’alarını içeriden düşürdüğü necip Türk milletinin şeyine, yani moraline sahip çıkıyor.

Buyrun, bir karşı saldırı. Moral Eğitim çalışması.

Seksin değeri 72 milyarmış!

Yes, ayyynen!

Amerikalı ve İnciluz bilim adamlarının yaptığı araştırmaya göre, “iyi bir cinsel hayatı olan insanlar, kendilerini yılda 72 milyar Törkiş Lira kazanmış kadar mutlu hissediyormuş”.

İyi bir cinsel hayat = Yılda 72 milyar Eski Türkiş Lira hesabından...

Ayda 6 milyar, günde 200 milyon eder!

Vergi dahil, fiş yok, fatura yok...

Bu 72 milyar, daha sadece ortalama.

Çok çalış, daha da arttır!

Tam da enflasyon geriledi, TEFE ve TÜFE da artık bize komas.

Kim tutar lan benim koçlarımı !..

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!