Kırlangıç Fırtınası 4. bölüm fragmanında korkunç tuzak

Güncelleme Tarihi:

Kırlangıç Fırtınası 4. bölüm fragmanında korkunç tuzak
Oluşturulma Tarihi: Mart 27, 2017 15:25

Kırlangıç Fırtınası dizisinin yeni bölümü için heyecan dorukta! Güçlü oyuncu kadrosuyla dikkat çeken Kırlangıç Fırtınası, bu akşam 4. bölümüyle izleyici karşısına çıkacak. Geçtiğimiz haftanın finalinde ortaya çıkan Ülfet, konak halkını tedirgin ediyor. Zehra’yı susturamayacağını anlayan Fikret Hanım, akla hayale gelmeyecek bir tuzak kuruyor. İşte, Kırlangıç Fırtınası 4. bölüm fragmanı ve yeni bölüm detayları!

Haberin Devamı

Kırlangıç Fırtınası 4. bölüm fragmanında yaşadığı bilinmeyen Ülfet, sürpriz bir şekilde ortaya çıkıyor. Yıllardır ortalıkta görülmeyen ve dönüşü ile dikkati üzerine çeken Ülfet, Kırlangıç Fırtınası 4. bölüm fragmanında dengeleri alt üst edecek. İşte, nefes kesen dakikalar yaşanacağı şimdiden belli olan Kırlangıç Fırtınası 4. bölüm fragmanı ve detayları 

Kırlangıç Fırtınası’nda tansiyon yükseliyor. Genç ve deneyimli kadrosuyla dikkat çeken dizi yarın akşam 4. bölümüyle izleyici karşısına çıkacak. Kırlangıç Fırtınası’nın bu haftaki bölümüne Ülfet’in dönüşü damga vuracak. Yıllardır ortalarda görülmeyen Ülfet’in dönüşü konaktaki dengeleri alt üst edecek.

!Kudret ve Fikret öldü zannettikleri Ülfet’i düğünde karşısında görünce şok olurlar. Ülfet’in varlığından artık herkesin haberdar olması Kudret ve Fikret’i iyice köşeye sıkıştırır. Konak içinde Kudret ve oğulları arasındaki gerginlik tırmanmaktadır.Gücü sorgulanan Kudret önüne gelen herkese saldırmaya başlar ve bu durumdan en büyük payı Meryem alacaktır. Zehra’yı susturamayacağını anlayan Fikret Hanım, akla hayale gelmeyecek bir tuzakla Zehra’nın iplerini eline alır. Ancak Fikret Hanımın hesap edemediği şey Hikmet’in karısına karşı duyduğu güven ve sevgisidir. Yusuf ve Maral arasındaki yakınlaşma, en başta çok umursamadığını düşünse de artık Şahin için dayanılmaz hale gelmektedir. Acaba Şahin ve Yusuf’un arası Maral yüzünden açılacak mı? Fikret ve Kudret, Ülfet’e olan öfkelerini konak halkına eziyet ederek çıkarırken Ülfet tüm bunlara sessiz kalamaz ve Kudret için belki de en güçlü darbelerinden birini indirir.

Haberin Devamı

BAKMADAN GEÇME!