Kırkpınar'ın son konserleri coşturdu

Güncelleme Tarihi:

Kırkpınarın son konserleri coşturdu
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 17, 2017 15:13

Kırkpınar'ın son konserleri coşturdu

Haberin Devamı


 

EDİRNE,(DHA)- EDİRNE Belediye Başkanlığı'nın organizasyonuyla gerçekleştirilen 656'ıncıKırkpınar Yağlı Güreşleri Festivali, Sarayiçi ve Barış Parkı'nda düzenlenen konserlerle sona erdi. Ömür Gedik, Derya Uluğ ve Evet Ne Söylüyorduk Edirnelilere muhteşem bir gece yaşattı. 

Kırkpınar Yağlı Güreşleri Festivali, yağlı güreşlerin düzenlendiği Sarayiçi ve Barış Parkı'nda düzenlenen konserlerle son buldu. Edirne, festival kapsamında birbirinden değerli sanatçıları ağırladı.  Sarayiçi'nde düzenlenen konserde ilk olarak Ömür Gedik sahne aldı. Hayranlarına en güzel şarkılarını seslendiren Ömür Gedik, Edirne'yi çok sevdiğini söyledi. Ömür Gedik'in ardından Derya Uluğ Sarayiçi'nde hayranlarıyla buluştu. Yüzlerce kişiye eğlenceli dakikalar yaşatan Derya Uluğ, konserinde duygusal şarkılara da yer verdi.  Kırkpınar Yağlı Güreşleri Festivaline renk kattığı için Derya Uluğ'a teşekkür eden Edirne Belediye Başkan Yardımcısı Çiğdem Gegeoğlu, sanatçıyı tekrardan Edirne'de görmek istediklerini söyledi. 
Festivalin son akşamında suni gölet olarak da bilinen Barış Parkı'nda da konser düzenlendi. 'Evet Ne Söylüyorduk' isimli grup, Barış Parkı'nda unutulmaz bir konsere imza attılar. Yaklaşık 3 saat boyunca hayranları için birbirinden güzel şarkılar seslendiren grup, Edirne'de konser vermekten dolayı duydukları mutluluğu dile getirdi. Edirnelilerin 'Evet Ne Söylüyorduk' isimli grubu çok sevdiklerini belirten Başkan Yardımcısı Çiğdem Gegeoğlu, grubu tekrardan Edirne'de görmek istediklerini söyledi. 
      
FOTOĞRAFLI
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!