Kırklareli’nde yaz Kuran kursları başladı

Güncelleme Tarihi:

Kırklareli’nde yaz Kuran kursları başladı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 28, 2017 13:35

Kırklareli’nde yaz Kuran kursları başladı

Haberin Devamı

 

Vahit İŞBAŞARAN/KIRKLARELİ(DHA)-KIRKLARELİ’nde 2017 yılı yaz Kuran kursları Hızırbey Camii bahçesinde düzenlenen açılış programı ile başladı.

Törene İl Müftüsü Hüseyin Demirtaş, İl Müftü Yardımcısı Adnan Zeki Bıyık, Şube Müdürü Seyit Ali Aydil, cami görevlileri, Kur'an Kursu öğreticileri, veliler ve öğrenciler katıldı.Program öncesi İl Müftü Yardımcısı Adnan Zeki Bıyık öğrencilere mini bir ilahi konseri sundu. Sunuculuğunu öğrencilerin yaptığı program, imam-hatip Ali Akgül'ün Kuran tilaveti ile başladı. İl Müftüsü Hüseyin Demirtaş, "Ülkemizde ve ilimiz  ilçelerimizde  yaz Kuran kursları başladı. Bir taraftan yaz mevsimi diğer taraftan da eğitim işi gerçekten büyük bir özveri ve gayreti gerektirecek bir faaliyetler bütünüdür. Çocuklarımız bizim için hem bir nimet hem bir emanet hem de bir imtihan vesilesidir. Geleceğimizin teminatı olan yavrularımızı cami ile dinimizin değerleri ile buluşturmak ve kültür aktarımında bulunmak en temel görevlerimiz arasındadır. Kurslarımızda  eğitim-öğretim faaliyetlerinde her zaman olduğu gibi “sevgi” teması belirlenmiştir. Bu sebeple derslerin “sevgi” teması merkezli işlenmesine özen gösterilecektir. Yaz Kuran kursumuzun hayırlara vesile olmasını diliyorum" dedi.

Program sonunda mini bir yarışma yapılarak kitap hediyeleri verildi. Ayrıca tüm çocuklara Namaz Duaları kartelası dağıtıldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!