Kırklareli'nde toplantı ve gösteri yürüyüşlerin güzergahı güncellendi

Güncelleme Tarihi:

Kırklarelinde toplantı ve gösteri yürüyüşlerin güzergahı güncellendi
Oluşturulma Tarihi: Aralık 19, 2017 13:38

Kırklareli'nde toplantı ve gösteri yürüyüşlerin güzergahı güncellendi

Haberin Devamı

 

Vahit İŞBAŞRAN/KIRKLARELİ(DHA)-KIRKLARELİ Valiliği, Hukuk İşleri Şube Müdürlüğü tarafından, 2018 yılı için toplantı ve gösteri yürüyüşlerinin güzergahı, alternatif güzergah ve pankart asılacak yerler güncellendi.

Vali Yardımcısı Erdoğan Beypınar başkanlığında toplanan Hukuk İşleri Şube Müdürlüğü'nden yapılan duyuruda, 2018 yılı için toplantı ve gösteri yürüyüşlerinin güzergahı, alternatif güzergah ve pankart asılacak yerler şu şekilde belirlendi:

"Toplanma ve yürüyüş başlama yeri; Waldorf Caddesi (Emine Tunca Sağlık Ocağı önü), yürüyüş güzergahı Waldorf Caddesi, Sungurbey Caddesi, Hastane Caddesi, Dingiloğlu Parkı önü, Cumhuriyet Meydanı, miting alanı Cumhuriyet Meydanı, sahne kurulan alan Karakol Sokağı bitimi, Belediye Hizmet Binası sağ köşesi ile Mustafa Kemal Bulvarı üzeri, dağılma yeri Balkan Caddesi, Namazgah Caddesi, Yayla Caddesi, Karaumur Bey Caddesi, Zincirlikuyu Caddesi, Terziler Caddesi, Paşaçeşme Caddesi ve Mustafa Kemal Bulvarı. Toplanma ve yürüyüşlerin 2'nci güzergahı ise Mustafa Kemal Bulvarı'ndaki Karagöz Parkı, Dingiloğlu Parkı, Karaumur Bey Caddesi Anıt Park olarak alternatif güzergah ise Karagöz Parkı, Mustafa Kemal Bulvarı, Sancaktar Caddesi, Hersekli Kavşağı, Ord. Prof. Mazhar Osman Bulvarı, Gar binası önü."


 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!