Kırklareli'nde gençlik liderleri belgelerini aldı

Güncelleme Tarihi:

Kırklarelinde gençlik liderleri belgelerini aldı
Oluşturulma Tarihi: Mart 29, 2018 11:44

Kırklareli'nde gençlik liderleri belgelerini aldı

Haberin Devamı

Vahit İŞBAŞARAN/KIRKLARELİ(DHA)-KIRKLARELİ’nde açılan 'Gençlik Liderliği Yetiştirme Eğitimi'ni tamamlayan 23 kişi gençlik lideri belgelerini aldı.

Kırklareli Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü’nde düzenlenen törende  eğitimi başarı ile tamamlayan gençlere belgelerini, İl Müdürü Emrah Yüksel Babuşçu, Şube Müdürü Kenan Mete ve  Lüleburgaz Gençlik Merkezi Müdürü  Aslı Özçelik tarafından verildi.

Kırklareli Gençlik Hizmetleri İl Müdürü Emrah Yüksel Babuşçu, yönetim ile gençler arasında koordinasyonu sağlamak, onları yönlendirmek ve faaliyet programının hazırlanması ile uygulanmasına yardım etmek amacıyla gerçekleşen eğitimde 23 lider adayının eğitimlerini başarı ile tamamlayarak belgelerini almaya hak kazandıklarını belirtti. Lüleburgaz Gençlik Merkezi Müdürü Aslı Özçelik’de, “İyi bir takım sadece iyi oyuncularla değil, onları birbirine bağlayan görünmez bağlarla oluşur. Bir takımda bu kimyayı yakalamak için, oyuncuları heyecanlandıran bir amaç birliğine ihtiyaç vardır. Bu amaç birliğini yakalamış, uyumla hareket eden takımlar, bütün imkansızlıklara rağmen başarırlar. Hiç kimse başarı merdivenlerini elleri cebinde tırmanmamıştır. Aday liderlerimiz liderlik belgelerini alarak hep birlikte daha güçlü, daha coşkulu yürüyeceğimiz bu kutlu yürüyüşe adım atmanın mutluluğunu yaşadılar” dedi.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!